vineri, martie 29, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
    AcasăA-Z NEWSReduceri masive la calculatoare SH

    Reduceri masive la calculatoare SH

    Cu o oferta IT foarte generoasa care include si cinci ani garantie pentru produse, servicii gandite sa ajute real clientii – persoane fizice sau persoane juridice , seriozitate si corectitudine, magazinul online IT SH se afla in topul celor mai apreciate magazine de profil.

    IT-SH.ro continua sa-si surprinda clientii cu preturi foarte mici si o oferta cu produse IT de cea mai buna calitate, din care nu lipsesc calculatoare SH cu diferite configuratii, laptopuri, imprimante, monitoare. Modelele de calculatoare si laptopuri pe care magazinul online le propune prin oferta provin din tari europene, precum Olanda, Anglia, Franta si Germania, facand parte din stocuri care nu au fost vandute sau sunt produse refurbished utilizate anterior in cadrul unor companii mari din aceste tari.

    Din declaratiile managementului companiei care detine magazinul online rezulta ca pentru vanzarea sistemelor si componentelor SH se practica cele mai mici preturi din tara, firma urmand aceeasi politica inca de la infiintarea sa, din 2013.

    Foarte important pentru cumparatori este ca toate produsele sunt puse la vanzare doar dupa ce sunt testate. De asemenea, faptul ca magazinul promoveaza oferte de calculatoare de la brand-uri renumite este un avantaj pentru clienti. Dintre brandurile de top nu lipsesc HP, IBM, Belinea, Samsung, Lenovo, Sony, Fujitsu Siemens, LG, Dell, Toshiba, Packard Bell, Lexmark, Acer, Asus si multe altele.

    IT-SH.ro ofera cele mai importante avantaje la achizitia de calculatoare SH

    Calitatea pe care o au modelele de calculatoare SH comercializate sustine achizitionarea acestora. Chiar daca in discutie intra calculatoare utilizate anterior de catre alte persoane – SH sau refurbished – starea de functionare in care se afla permite utilizarea lor timp indelungat de la momentul achizitiei.

    Brand-urile de la care provin, multe dintre acestea mentionate anterior, se afla in topul producatorilor din industria IT, ceea ce inseamna ca ofera produse de o calitate foarte buna. Configuratiile sunt, de asemenea, optime pentru utilizare in cadrul birourilor in care calculatorul este indispensabil, insa si acasa.

    Dincolo de calitatea produselor, magazinul online ofera asistenta la achizitionarea acestora si service pentru monitoare, calculatoare, imprimante, laptopuri.

    Preturile IT-SH sunt accesibile si celor cu buget foarte mic

    Bineinteles ca indiferent de produsul achizitionat pretul este un factor de decizie important. In mod similar se intampla si in cazul produselor IT SH. Mai mult decat atat, produsele din oferta magazinului pot fi achizitionate si in rate fara dobanda – pe site, aceasta posibilitate fiind detaliata in amanunt. Si, pentru ca nu toate companiile isi doresc sa investeasca in sisteme IT, au varianta de a le inchiria, facand abonamente foarte convenabile.

    Nu in ultimul rand, IT-SH.ro vinde licente Microsoft Windows Refurbished pentru laptopuri si calculatoare SH conforme conditiilor impuse de Microsoft: adica, sunt mai vechi de sase luni, sunt produse second hand sau refurbished, au pe carcasa un sticker cu Certificatul Original de Autenticitate (COA).

    In concluzie, cu o oferta IT foarte generoasa care include si cinci ani garantie pentru produse, servicii gandite sa ajute real clientii – persoane fizice sau persoane juridice , seriozitate si corectitudine, magazinul online IT SH se afla in topul celor mai apreciate magazine de profil. Politica firmei are in prim plan clientul care atunci cand intra pe site, trebuie sa gaseasca oferte care sa il multumeasca!

    AllProWeb.ro

    contact@allproweb.ro

    AllProWeb.ro
    contact@allproweb.ro
    ARTICOLE SIMILARE

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

    - Advertisment -spot_img

    Articole recente