joi, martie 28, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
    AcasăUTILEBeton amprentat de la cei mai buni aplicatori - Beton Expert

    Beton amprentat de la cei mai buni aplicatori – Beton Expert

    Nimic nu se compara cu o alee frumoasa decorata cu beton amprentat. Spre deosebite de pavaje, betonul amprentat va arata uniform si constant pe toata suprafta, iar durata de viata este mult mai mare. In plus betonul amprentat ofera o suprafata mult mai neteda si sigura decat pavajele care deseori pot fi neregulate. Benton expert.ro este o firma leader in acest domeniu cu peste 10 ani experienta si cu un portofoliu de clienti destul de mare.

    Despre pavaj din beton amprentat si cum se aplica.

    Se realizeaza aplicari de beton crud pe matrice speciale (dupa alegeri) pentru a se obtine forme si imitatii de pietre naturale, gresii, caramizi sau granit. Betonul folosit este dintr-o compozitie speciala si diferita fata de cel obisnuit. Are o elasticitate aparte si rezistenta fiind punctul sau forte. Betonului inainte de pavare ii sunt aplicate substante si aditivi speciali pentru elasticitate si durabilitate.

    Se pot realiza pavaje si in interior, si in exterior. In general, cele mai multe cereri sunt pentru exterior, rareori existand persoane ce doresc sa isi paveze camerele intr-un stil mai industrial. Totodata, betonul amprentat este recomandat pentru urmatoarele sale proprietati si caracteristici:

    -are o rezistenta puternica si face fata cu brio schimburilor de vreme (este rezistent la inghet si la dezghet, precum si la actiunea razelor de tip UV);

    -nu apare vegetatie printre el sau prin preajma sa (pavajele au acest dezavantaj);

    -nu necesita intretinere;

    -nu se deformeaza si nici nu apar denivelari la suprafata;

    -perioada de executie este relativ scurta si clientul isi poate alege forma si culoarea;

    -poate fi aplicat in orice zona unde poate fi turnat beton si nu necesita costuri mari pentru executie.

    Betonul amprentat, de asemenea cunoscut si ca beton stampilat. Este proiectat si are rolul de a reproduce diferite elemente decorative folosite la pavaje, cum ar fi caramida, piatra de rau, sau chiar lemnul. Poate fi folosit pentru a infrumuseta marginea piscinei, aleile din curte, intrarile, sau chiar curtea intreaga.

    Practic, oriunde se poate turna beton puteti avea beton amprentat, indiferent de climat, puteti avea un pavaj betonat cu o durabilitate extraordinara care intrece orice alta forma de pavaj. Cu o combinatie de culori nelimitate si design, betonul amprentat a dovedit in cei peste 40 de ani de cand a fost descoperit si folosit, ca este cea mai buna solutie pentru arhitectii si designerii de exterior / interior.

    Betonul amprentat ofera de departe mai multe posibilitati de decorare decat pavelele. Acesta poate imita numeroase pavaje (caramida, piatra, lemn, gresie, marmura, faianta), poate fi finisat intr-o multitudine de culori si suporta crearea unor motive decorative unice, de la motive geometrice sau linii curbe pana la imprimarea de logo-uri. Betonul amprentat este atat de permisiv in design, incat poate imita aspectul si textura unui pavaj realizat din pavele.

    Beton Expert prezinta o gama vasta de modele de beton amprentat, iar pretul porneste de la 100 ron pe metru patrat. Este o investitie avantajoasa si de viitor pentru oricine are o locuinta si curte!

     

     

     

    Dorin Huntai- Redactor-Șef

    Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro

    Dorin Huntai- Redactor-Șefhttps://www.radardemedia.ro
    Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro
    ARTICOLE SIMILARE

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

    - Advertisment -spot_img

    Articole recente