Connect with us

Televiziune

KANAL D introduce în grila un grupaj de știri dimineața

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Un nou tronson cu informații proaspete, relevante, de dimineață, va completa grupajele informative ale Kanal D

Începând din 1 martie, de luni până vineri, de la ora 07:00, Știrile Kanal D le vor oferi telespectatorilor informațiile de care au nevoie în fiecare dimineață. La pupitrul grupajului informativ de la ora 07:00 se va afla Cristina Dorobanțu, care este gata de noua sa misiune, alături de o echipă de corespondenți naționali și reporteri antrenați să vină cu informații relevante din cele mai diferite colțuri ale țării.

Nu vor lipsi din materialele zilnice ale acestui program știri din întreaga lume, precum și “curiozitățile”, acele informații savuroase care deschid de obicei dezbaterile mai relaxate ale zilei respective.

Sunt foarte emoționată să pășesc în această nouă etapă din cariera mea. E o provocare pe care o așteptăm și la care visez de foarte mult timp și pentru care am muncit enorm. Mă onorează să fiu alături de telespectatori în fiecare dimineață, să le ofer acele informații de interes, agenda zilei care stă să înceapă, precum și știri relaxate, pozitive, care să ne ajute pe toți să ne începem ziua și informați, și binedispuși. Vă mulțumesc pentru toată susținerea de până acum și vă invit să îmi fiți alături în continuare în această nouă călătorie, care sper să vă bucure și să vă facă ziua mai frumoasă și mai informată”.

Cristina Dorobanțu a devenit cunoscută publicului odată cu participarea la “Bravo, ai stil”, apoi a evoluat constant trecând prin experiența de realizator și prezentor al unei rubrici de succes la cea de co-prezentor și prezentator al unor formate TV de anvergură. A urmat o nouă provocare în calitate de prezentator al emisiunii “Puterea Dragostei”, un reality show complex, solicitant. Tânăra vedetă și-a exprimat încă de la începutul intrării în televiziune dorința de a fi la pupitrul Știrilor Kanal D și nu întâmplător s-a și pregătit pentru acest lucru în paralel cu celelalte proiecte pe care le avea în derulare.  

Știrile Kanal D au fost întotdeauna un reper pentru telespectatorii din România, prin corectitudine, relevanță și delimitare de orice influență politică, iar această poziționare clară va fi replicată și în cadrul Știrilor de la ora 07:00. 

Nu pierdeți din 1 martie, de la ora 07:00, de luni până vineri, cele mai fresh și dinamice știri ale dimineții, cu Cristina Dorobanțu, la Kanal D!

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending