Connect with us

Emisiuni

A ales folclorul românesc în locul Conservatorului de la Viena

Published

on

Foto: Doru Ochea

Cu noi poveşti de viaţă, uneori surprinzătoare, Iuliana Tudor ne aşteaptă la o seară de cântec şi emoţie. „Vedeta populară” este la TVR 1 duminică, 21 noiembrie, de la ora 21.00.

Ediţia a treia a sezonului „Vedeta populară” ne aduce alţi cinci concurenţi care visează să-şi împletească destinele cu muzica populară. În urmă cu un an, o tânără gorjeancă a avut de făcut o alegere foarte dificilă, între Conservatorul din Viena şi muzica noastră populară. Şi, poate contrar aşteptărilor multora, folclorul a ieşit câştigător la puncte. Dacă a meritat sau nu – aflăm şi noi duminică seară, la „Vedeta populară“, când tânăra se prezintă în faţa juriului şi a publicului. Pe 21 noiembrie, de la ora 21.00, Iuliana Tudor ne aşteaptă la TVR 1, la cea de-a treia întâlnire din această toamnă. „Vedeta populară” se vede simultan şi la TVR Moldova şi TVR Internaţional.


Advertisement

Competiţia nu va fi uşoară pentru niciunul dintre concurenţi, cu siguranţă, aşadar fiecare îşi va folosi cele mai de efect atuuri. După ce, în 2011, o moldoveancă din Neamţ a fost aleasă din public să urce pe scenă în timpul unui concert al Vioricăi Macovei, acum ea este cea care apelează la vedetă pentru a o susţine în proba de duet.

Tot duminica aceasta, cunoaştem o tânără din Bacău care a făcut oamenii să lăcrimeze în biserică, ascultând-o, o olteancă din Caracal care visează să devină poliţistă şi un tânăr din Alba, student la două facultăţi.

Niculina Stoican, Cornelia Rednic, Elise Stan, Grigore Leşe şi Bogdan Mihai Simion vor analiza atent fiecare artist care se prezintă în faţa lor şi a telespectatorilor TVR 1. Iar Orchestra Ansamblului Folcloric Profesionist Brâuleţul al Centrului Cultural Judeţean Theodor Burada din Constanţa, dirijor Cristian Obrejan, acompaniază toate momentele muzicale.

„Vedeta populară” intră din nou în casele noastre, cu ale sale cântece şi tradiţii ce spun istoria acestui neam, cu oamenii ei plini de bucurie şi speranţă, cu muzicieni desăvârşiti şi cu poveşti emoţionante. Sezonul 7 al emisiunii se vede la TVR 1, în fiecare duminică, de la ora 21.00, când Iuliana Tudor ne aşteaptă la noi întâlniri marca „Vedeta populară”.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending