Connect with us

Evenimente

A doua ediție a Wellness Festival va avea loc la Bucuresti, ARCUB, Hanul Gabroveni

Published

on

 

Cu multe noutăți și programe susținute de unii dintre cei mai importanți traineri români și internaționali, primul eveniment multidisciplinar de lifestyle și wellbeing din România revine cu o nouă ediție, plină de clase interesante și noutăți din domeniu.

Wellness Festival va avea loc în perioada 28-30 septembrie la ARCUB, Hanul Gabroveni, pe strada Lipscani nr. 84 – 90 și își propune să ofere participanților experiențe interesante, în programele dezvoltate astfel încât să răspundă nevoilor și cerințelor fiecăruia. Ediția din acest an va fi una mult mai extinsă la nivel de clase și de conținut, acoperind mai multe domenii complementare, integrate în conceptul de wellbeing.

Dezvoltat în jurul a 5 piloni principali – nutriție, lifestyle, personal care, fitness și tehnologie aplicată acestora – evenimentul aduce împreună experiența a 15 instructori și traineri atât din România, cât și din afara țării, specializați în diferite școli de Yoga, în Pilates, Posturologie, Ayurveda, Capoeira, Gyrokinesis. Printre aceștia se numără Julio Papi, Dr. Ravi Kumar Dowluru, Lucrezia Caricola, Christiane Reiter, Carlos L’Abbate, Dimi Butilcă, Avisek Majumdar, Florin Cujbă, Monica Petrică, Denis Dochioiu, Tiberiu Vintiloiu, Ovidiu Atanasiu, Dan Dumitrescu, Mircea Nicoară.

Invitatul principal al ediției din acest an este Ty Landrum, unul dintre cei mai importanți profesori de Ashtanga din lume. Ty va susține un workshop de 3 zile în cadrul festivalului. Licențiat în filosofie, Ty Landrum conduce Yoga Workshop în Boulder, Colorado (studioul înființat de Richard Freeman și Mary Taylor, sub îndrumarea cărora a și studiat).

Instructorilor li se alătură speakeri și experți din zona de nutriție, ca Chef Alex Cîrțu, Health Coach Sorina Fredholm sau medicul nutriționist Anamaria Iulian, care vor oferi informații utile din ariile lor de competență. In plus, participanții vor găsi la festival și spații special amenajate, printre care un Wellness Café si un Wellness Shop, care va gazdui o selecție de produse organice, cărți de specialitate sau gadgeturi asociate unui stil de viață activ.

Accesul la festival este gratuit, cu excepția claselor de fitness. Cei care doresc să participe la festival pot achiziționa atât pachetul complet, care acoperă toate clasele și evenimentele ce se vor desfășura pe durata weekendului, începând de vineri, 28 septembrie, de la ora 18:00, cât și bilete doar pentru accesul la anumite clase. Mai multe detalii pe site-ul evenimentului http://wellnessfestival.ro/ sau pe pagina de Facebook.

Evenimentul se desfășoară în clădirea istorică Hanul Gabroveni și este organizat în parteneriat cu Primăria Capitalei prin ARCUB, spațiul fiind pus în întregime la dispoziția participanților pentru clase, evenimente, prezentări și socializare. Participanții beneficiază de toate facilitățile necesare, printre care se numără vestiare, saltele etc., iar pentru cei mici va fi creat un loc special de joacă supravegheat.

Wellness Festival este o platformă creată de echipa care organizează și unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică din România, Summer Well. Este un eveniment dezvoltat în jurul conceptului de „viață sănătoasă”, atât din punct de vedere al nutriției, cât și al programelor și disciplinelor practice de sport funcțional, al tratamentelor, produselor și tehnologiilor de ultimă oră. În plus, Wellness Festival este și o platformă pentru informarea și promovarea unui stil de viață sănătos. La prima ediție, desfășurată în toamna anului 2017, printre speakeri și instructori s-au numărat Andreea Raicu, Julio Papi, Andrei Roșu, Avisek Majumdar.

Wellness Festival este un proiect susținut de Orange, Samsung precum și de Mega Image, Dorna, Fitbit și Banca Transilvania.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Evenimente

INNA a strălucit pe covorul roșu de la Latin Grammy Awards, alături de Luis Fonsi, JBalvin, Jennifer Lopez, Thalia și Maluma

Published

on

 

INNA se află în turneu de promovare a piesei “RA”, prima de pe noul album “YO”, album compus de artistă în spaniolă.

“RA” este un mesaj de empowerment, de a ieși dintr-o relație toxică și a căpăta încredere în forțele proprii.

 

 

Printre evenimentele la care a participat, se numără și prestigiosul “Latin Grammy Awards”, show anual la care sunt premiați cei mai cunoscuți și importanți artiști din America Latină.

INNA a fost invitată la acest eveniment și a fost pe covorul roșu de la Latin Grammy Awards, artista purtând o ținută Seen Users, styling RDStyling, make-up Anca Buldur.

La eveniment au participat Halsey, Thalia, Steve Aoki, Diplo, J Balvin, Jennifer Lopez, Maluma, Rosalia, Luis Miguel, Luis Fonsi.

Conform Vogue Mexico, INNA a fost desemnată unul dintre cei mai bine îmbrăcați oameni de la Latin Grammy Awards, publicație în care apare deja pentru a doua oară (a apărut și la evenimentul Bvlgari).

În această perioadă, INNA participă la emisiuni TV și radio pentru a promova piesa “RA” și albumul pe care urmează să îl lanseze în 2019. A apărut și pe Cosmopolitan Mexico, a cântat și la sărbătoarea de 25 de ani de Telehit Mexico.

În Las Vegas, pe lângă Grammy, INNA a fost și la YouTube, dar și la Sirius XM, Apple Music, la evenimentul de lansare H&M x Moschino, a făcut și o ședință foto pentru Rolling Stone Magazine și a fost și în Los Angeles la sediul Roc Nation.

De curând, INNA a semnat cu casa de discuri a lui Jay-Z, Roc Nation și este astfel colegă cu Shakira, Rihanna sau Mariah Carey.

Pe 24 noiembrie, va susține un concert la Exa FM în Mexico City, pe aceeași scenă cu The Chainsmokers și Black Eyed Peas.

Anul acesta, INNA a susținut un turneu în Statele Unite ale Americii și Canada, turneu care a inclus 9 concerte în Montreal, Long Island, Washington DC, Los Angeles, Seattle, San Francisco, Scottsdale, Miami și Chicago.

INNA a performat în peste 800 de concerte, are peste 4.5 milioane de abonați pe YouTube, peste 3.7 miliarde de vizualizări pe YouTube, peste 11 milioane de fani pe Facebook, 1.5 milioane de fani pe Twitter și 2.4 milioane de fani pe Instagram.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Evenimente

Povestea italiana se traieste, intotdeauna, la Cucina – lansarea noului meniu al restaurantului din JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Published

on

 

La mijlocul acestei saptamani, restaurantul Cucina din cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel a organizat o seară dedicată pasionatilor gastronomiei italiene, eveniment in cadrul caruia a fost lansat si noul meniu al localului, realizat sub semnatura lui Chef Francesco Castrovillari. La eveniment au particpat peste 150 de persoane, multi dintre ei clienti fideli ai restaurantului, precum si persoane publice si jurnalisti. 

Povestea italiană se trăiește, întotdeauna, la Cucina

Cucina, unul dintre cele mai apreciate restaurante cu specific italian din București, oferă oaspeților săi un nou motiv de bucurie, prin intermediul unui meniu completat cu numeroase produse autentice, sub semnătura lui Francesco Castrovillari, cel care este, începând cu această toamnă, Chef al restaurantului.

Meniul Cucina este, astăzi, o oglindire a stilului de viață italian – spumos, autentic, tradițional și, foarte important, bazat pe o alimentație sănătoasă. Ingredientele folosite sunt printele cele mai rafinate, tocmai pentru că principiul lui Chef Francesco este acela că o mâncare gustoasă pornește, întotdeauna, de la ingrediente excepționale.

Orezul Acquerello, de exemplu, este păstrat timp de cel puțin un an în condiţii specifice, astfel încât produsul final atinge proprietăţi aparte ce îl fac să fie cel mai savuros orez din lume. Este singurul tip de orez albit după o metodă tradiţională, delicată, ce lasă bobul intact, Acquerello fiind, astfel, extrem de gustos. Mai mult, datorită unui proces brevetat, germenii de orez sunt absorbiți în cereale, oferindu-le toate valorile nutritive ale orezului brun – Acquerello devenind cel mai sănătos orez disponibil pe piață.

Carnea de vită Vicciola provine de la o rasă specifică zonei Piemont, crescute și hrănite după o metodă certificată de Ministerul Italian al Agriculturii. Caracteristicile specifice sunt o carne deosebit de fragedă, cu un conţinut redus de colesterol şi valori nutritive complexe. Vicciola este o opţiune extraordinară pentru amatorii de carne de vită și restaurantul Cucina a devenit singurul loc din România unde poate fi servit acest gen de carne, semn al recunoașterii și al aprecierii de care beneficiază restaurantul situat în JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Fancesco Castrovillari este noul Chef al Cucina și persoana responsabilă să aducă povestea italiană mai aproape de cei care trec pragul clădirii The Grand din Capitală. Născut în apropiere de Marea Adriatică, în micul oraș Oria, Chef Francesco a crescut în spiritul tradițional specific zonei: cu un puternic atașament față de valorile familiei, pentru bucătăria italiană, pentru ingredientele naturale și sănătoase. Acesta își amintește cu drag de mama și bunica sa care găteau zilnic și de bucuria acestora atunci când le erau apreciate rețetele, multe dintre ele vechi de sute de ani. Entuziasmul acestora a fost transmis și către micul Francesco, care a început să le privească cu admirație și cu dorința de a le oferi celor din jurul său frânturi din pasiunea pe care o vedea în ochii mamei sale. Cu era firesc, primele sale încercări au fost legate de paste și de felul unic în care acestea sunt făcute în casele italiene. Au urmat, apoi, preparate din ce în ce mai complexe, moment în care Francesco și-a cizelat gusturile și a început să realizeze că secretul bucătăriei italiene stă în ingredientele autentice și în felul în care acestea se contopesc. Adolescența îl prinde tot foarte aproape de bucătărie, întrucât se află la cursurile Institutului Sandro Pertini din Brindisi, una din școlile cu tradiție din zona sa natală. Apoi, ajunge la un mic hotel din Sardinia, acolo unde începe să se specializeze și să realizeze meniuri influențate de stilul propriu. Reinventează câteva feluri de mâncare tradițională, folosind aceleași ingrediente, însă le prepară după un stil personal, lucru care atrage aprecieri în rândul clienților săi. 

Dorința sa de a lucra într-o metropolă, într-un oraș cosmopolit, se materializează în momentul în care este chemat la Viena, pentru a fi chef la unul dintre restaurantele italiene apreciate în capitala Austriei. Acolo descoperă un public elitist, dornic să experimenteze bucătăria italiană autentică și, în același timp, extrem de pretențios și atent la ingrediente de calitate. 

După cinci ani plini de experiențe la Viena, Chef Francesco se alătură echipei JW Marriott Bucharest Grand Hotel, pentru a continua tradiția și renumele Cucina și pentru a menține standardul excepțional care a marcat binecunscutul restaurant încă de la deschiderea sa din 2001. Astfel, multe din preparatele care se regăsesc, în mod tradițional, în meniul Cucina au fost reinterpretate de Chef Francesco pentru a fi mai aproape de stilul italian, de povestea care transformă orice ingredient într-o experiență autentică.

Secretul lui Chef Francesco: rețete clasice, care și-au dovedit succesul în decursul a sute de ani de tradiție culinară italiană, ingrediente dintre cele mai bune, majoritatea aduse special din peninsulă, și un strop de originalitate, semnătura inconfudabilă a lui Francesco, pentru a ne putea imagina savurosul prânz de duminică din familia italiană, acolo unde se poate simți cel mai bine frumusețea și bucuria de a trăi a oamenilor din sudul Italiei.

Spiritul și povestea italiană se regăsesc în fiecare loc din Cucina, fie că vorbim de bucătărie, de zonele intime în care se poate lua o cină extraordinară în decorul clasic reconstituit cu elemente originale, până la zona specială de antipasti, de unde puteți lua acasă o parte din spiritul culinar care a transformat bucătăria din peninsulă în cea mai apreciată din lume. 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Evenimente

Delia a cântat suspendată la o înălțime de 7 metri în prima seară a show-ului „Acadelia”

Published

on

 

Un show la înălțime, din toate punctele de vedere! Asta se poate spune despre prima seară a concertului „Acadelia”, când spectatorii Sălii Palatului au putut vedea rezultatul muncii Deliei și-a echipei ei din ultimele luni.

O scenă transformată într-un regat al dulciurilor, o sală decorată în ton cu întreaga rețetă, coregrafii uimitoare, dansatori perfect sincronizați, costume fascinante și o artistă care a demonstrat încă o dată că și în România pot fi organizate spectacole de o asemenea anvergură.

Delia a deschis seria concertelor de la Sala Palatului din această toamnă cu cea mai recentă piesă a sa, „Acadele”. Pe scenă, dintr-un tort imens au apărut dansatorii, iar publicul a fost luat prin surprindere când în mijlocul lui au apărut acrobați și uriași pe picioroange, viu colorați și energici. Mai multe torturi și-au luat zborul deasupra scenei, ridicate în aer cu ajutorul unor drone.

Unul dintre cele mai emoționante momente ale serii, înaintea căruia Delia a vorbit cât se poate de sincer despre perioada copilăriei și pierderile resimțite odată cu maturizarea, a fost duetul alături de sora ei, Oana, pe piesa „Cine m-a făcut om mare”. În timpul lui, Delia a mângâiat cu blândețe burtica surorii ei, însărcinată cu cel de-al doilea copil, iar la finalul său, pe scenă a apărut și mama celor două, în brațe cu nepoțica Deliei, Jessie. Cele trei generații de femei au primit aplauze, iar Delia, o îmbrățișare lungă și emoționantă din partea mamei sale.

Tot aseară, Delia a cântat o parte a piesei „Gura ta” suspendată la o înălțime de 7 metri. Curajoasă, Delia s-a și răsucit în aer de mai multe ori, iar întregul moment artistic nu doar că i-a ieșit perfect, dar a și lăsat sala cu respirația tăiată. Un număr de iluzionism, la finalul piesei „Du-te-mă”, a făcut ca artista să dispară de pe scenă… ca prin minune și pe toată durata piesei „Da, mamă”, Delia a părut „înghițită” de o pernă imensă, pe care a tot plutit.

Nelipsiți au fost și invitații speciali, Nick, alături de care Delia a interpretat piesele „Vreau să plâng” și „Vino la mine” și Grasu XXL, cel cu care a scos „Despablito”, unul dintre hiturile acestei veri.

Pe toată durata show-ului, Delia a transmis mai multe mesaje prin care a îndemnat publicul să-și trăiască viața exact așa cum își dorește, independent de reguli și norme. Artista, cunoscută pentru faptul că este o gurmandă, și-a încheiat spectacolul cu următoarele cuvinte: „Mâncați cât vreți, doamnelor! Puneți pe voi! Aveți dreptul!”

Pe lângă prestația artistică ireproșabilă a Deliei și a tuturor celor implicați în povestea muzicală spusă pe scenă, strălucirea show-ului „Acadelia” a fost asigurată și de aparate laser de mare putere, de cei 130 de metri pătrați de ecran led și de cele peste 300 de aparate de lumină inteligentă. Jocurile de lumini și umbre, efectele 3D și grafica show-ului au fost în sine momente artistice impresionante. Totul a respectat conceptul show-ului, inclusiv confetti, care au fost în formă de acadele.

Astăzi și mâine, 15 și 16 noiembrie, Delia continuă seria concertelor „Acadelia” de la Sala Palatului cu noi surprize în fața noilor spectatori dornici să o vadă. Biletele s-au epuizat atât pentru reprezentația de astăzi, cât și pentru cea de mâine. Evenimentul „Acadelia” este un show powered by Global Events.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending