A doua semifinală iUmor, duminică, de la 20.00, la Antena 1 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

A doua semifinală iUmor, duminică, de la 20.00, la Antena 1

Published

on

iUmor sezonul 9 se apropie de sfârșit, iar duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt cei care vor decide cui acordă șansa de a merge în marea finală.

 

 

Pe parcursul întregului sezon, publicul a fost cel care a trimis direct în finală un concurent în fiecare ediție iUmor, dar în semifinale jurații sunt cei care pot face acest lucru. Astfel, duminica trecută, în prima semifinală din acest sezon, Elena Voineag a fost singura care a primit voturile juraților, așa că telespectatorii o vor revedea în finală.

 

Duminica aceasta, în cea de-a doua semifinală iUmor, telespectatorii îi vor putea urmări pe Costel Pripas, Mihai Caragea, Roxana Condurache, Stelian Milu, Lavinia Dalea, Dan Cîrstea, Crina Zvobodă și Bianca Sasu. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor fi cei care aleg care concurent poate merge mai departe, dar numai dacă obține și trei voturi pozitive.

 

iUmor a bifat o nouă premieră în acest sezon după ce canalul de YouTube al emisiunii a înregistrat abonatul cu numărul 2.000.000! Canalul de YouTube a fost deschis pe 26 septembrie 2013, sub titulatura iComedy, iar din aprilie 2016 a primit numele iUmor. În prezent, canalul însumează peste zece miliarde de minute vizionate, mai mult de 2.000 de clipuri încãrcate și aproximativ 1,5 miliarde de vizualizãri. Minutele de vizionare de la lansarea canalului, reprezentat în ani, ar însemna peste 19.200 ani!

 

 

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending