Connect with us

Emisiuni

A fost anunţată premiera noului sezon Splash! Vedete la apă!

Gravitaţia vine cu distracţia 4 zile pe săptămână, la Antena 1

Published

on

Foto Credit: Antena 1

A început numărătoarea inversă pentru emisiunea „Splash! Vedete la apă”! Din 11 august, joi şi vineri, de la 20:30, sâmbătă şi duminică, de la 20:00, la Antena 1, zeci de personalități, care activează în domenii cu totul diferite, îşi vor demonstra abilităţile în privinţa săriturilor în apă, dar, mai ales, vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă.

Cel de-al cincilea sezon Splash! Vedete la apă vine cu o mulţime de surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor concura pentru premiul săptămânal pus în joc în valoare de 10.000 de lei. 

Advertisement

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile în apă și vor puncta pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi doza de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. Şi în acest sezon, voia bună va fi asigurată de cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu. 

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă” care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze salturile, dar și să își învingă fricile. 

Cine sunt vedetele care se vor lăsa pe mâna campionilor într-ale săriturilor şi ce salturi vor alege acestea să facă, telespectatorii pot afla urmărind cel mai nou sezon Splash! Vedete la apă, joi şi vineri, de la 20:30, sâmbătă şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending