marți, februarie 27, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăA-Z NEWS“A fost o nebunie“, un nou single semnat Alina Eremia

  “A fost o nebunie“, un nou single semnat Alina Eremia

  Alina Eremia lansează un nou single, “A fost o nebunie‟,  cu sound modern şi cu versuri care o să îţi ajungă la suflet. “A fost o nebunie” este o piesă foarte aproape de sufletul Alinei, iar versurile, scrise integral de către artistă, descriu o poveste de dragoste răvășitoare, cu un deznodământ trist. Cântăreața și-a imaginat această poveste sub forma unei scrisori audio spusă printre lacrimi și suspine.

  “‘A fost o nebunie’ vorbeşte despre o poveste de dragoste cărora multora dintre noi li se va părea foarte familiară. Versurile piesei punctează momentele cele mai importante ale unei relaţii şi avalanşa de sentimente pe care o trăiesc partenerii. Mai întâi fluturaşii din stomac, apoi clipele efervescente, pentru ca după aceea să intervină rutina, tentaţia care are puterea de a rupe relaţia şi finalul iminent. Cu toţii am trecut măcar o dată prin aceste etape, nu-i aşa?”, a declarat Alina Eremia.

  Mai mult, artista şi-a imaginat povestea ca pe o scrisoare de adio în care ea interpretează rolul eroinei principale şi care îşi dezvăluie treptat sentimentele faţă de iubit, dar care se străduieşte totodată să se elibereze de durerea care o
  macină din trecut. Vinovatul, în cazul poveştii „A fost o nebunie”, este chiar partenerul, adică acel bărbat care nu a ştiut să o preţuiască, să îi împărtăşească iubirea şi care a declanşat furtuna de sentimente.

  Şi pentru că cele mai autentice poveşti de viaţă se nasc din situaţii reale, Alina declară că s-a inspirat din realitatea cotidiană atunci când a compus versurile piesei „A fost o nebunie“, dar pe care a interpretat-o prin unghiul personal şi a transpus-o în cuvintele proprii. Povestea este completată vizual de videoclipul în regia lui Bogdan Daragiu, videoclip in care artista își arata veleitațile de actriță.

  alina erimia

  Dan Ivașcu

  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

  Dan Ivașcuhttps://www.radardemedia.ro
  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente