Connect with us

Program TV

A început un nou sezon din Midnight Poker TVShow

Published

on

Midnight Poker TVShow, singurul show televizat de poker din România, a reînceput spre bucuria numeroșilor fani ai acestui joc din țara noastră. Show-ul este organizat de 888poker și PokerFest România și televizat în fiecare vineri, de la ora 00:42, pe B1TV.

Succesul Midnight Poker TVShow face ca această emisiune să devină deja una dintre cele mai longevive din țara noastră. La fiecare ediție participă șase jucători calificați în sateliții de pe 888poker alături de un invitat special. Premiile puse în joc la fiecare ediție se ridică la 7.700 de dolari, dintre care 3.000 de dolari îi revin campionului. Toți participanții câștigă premii.

La prima ediție din sezonul cu numărul 5, invitatul special a fost Sorin Constantinescu, cel care ocupă funcția de CEO al PokerFest. Acesta a acceptat invitația 888poker și a anunțat încă dinainte să ia loc la masă că toți banii pe care îi va câștiga vor fi donați pentru o cauză umanitară, urmând ca suma să fie dublată din fonduri personale.

„Cine mă cunoaște, știe cât de mult îmi place să stau alături de alții la o masă de poker. Sunt practic de o viață în lumea pokerului, alături de PokerFest România și, în acest timp, am întâlnit oameni de toate felurile. Cel mai mare câștig al meu în turnee și evenimente de poker este legătura umană. Mă consider extrem de norocos că am avut ocazia să stau alături de cei mai mari jucători profesioniști, de mari vedete din lumea divertismentului, de sportivi și de tineri ambițioși”, a spus Sorin Constantinescu.

Ajuns la masa de poker, Sorin Constantinescu a întreținut atmosfera la prima ediție din noul sezon și a încheiat pe locul 6. „Nici nu am vrut să-i agresez prea tare pe băieți pentru că suntem gazde și am zis să jucăm la bunul simț. Nici cărțile nu m-au ajutat prea mult”, a glumit CEO-ul Poker Fest.

Midnight Poker TVShow reprezintă așadar o modalitate bună pentru cei care vor să afle mai multe despre cum se joaca pokar într-o atmosferă relaxantă și distractivă. De asemenea, reprezintă o modalitate prin care jucători începători sau chiar profesioniști ajung să lupte la TV pentru premiile puse în joc.

Cum poți participa la Midnight Poker TVShow

Pentru a putea lua parte la acest show, tot ce trebuie să faci este să participi la sateliți de calificare de pe platforma 888poker. Buy-in-ul este de de doar 5$ și are loc în fiecare vineri, de la ora 20:00. Apoi, cei care reușesc să ajungă în emisiune vor lupta pentru premiile de 7.700 de dolari puse în joc.

Show-ul are loc în fiecare joi, de la ora 14:00, și este transmis în direct pe canalul YouTube PokerFest, paginile de Facebook 888pokerRO, PokerFestTour și Holdem România. Ulterior, vineri de la ora 00:42, este difuzată și înregistrarea pe postul B1TV.

Campionul primei ediții a sezonului cu numărul 5 a fost Dragoș Preda, cel care a obținut cecul în valoare de 3.000 de dolari. Acesta s-a aflat în premieră la un show televizat de poker, dar a avut suficientă stăpânire de sine pentru a reuși să plece acasă învingător. „A fost destul de bine având în vedere structura rapidă. Am avut și puține emoții. Îi sfătuiesc pe toți care se uită să se înscrie. Prima încercare, prima calificare, primul câștig”, a spus Dragoș Preda.

Advertisement

Pe locul doi s-a clasat Robert Tone, care nu a avut nicio șansă la heads-up în confruntarea cu Dragoș Pedra. În schimb, pe locul trei a încheiat Călin Tatulea, calificat în premieră la două ediții consecutive ale acestui show. El a plecat acasă cu un cec în valoare de 1.000 de dolari.

Despre 888poker

888poker face parte din grupul internațional 888, disponibil în țara noastră și pe platformele 888casino și 888sport. De ani buni, 888 reprezintă una dintre cele mai apreciate companii din industria jocurilor de noroc la nivel mondial, fiind un lider al inovațiilor ce le oferă jucătorilor o experiență de joc distractivă și sigură.

Pe 888poker, utilizatorii pot găsi o varietate impresionantă de jocuri de poker și turnee zilnice. Cele mai populare versiuni ale jocului de poker sunt disponibile la 888poker, într-o platformă sigură și intuitivă. De asemenea, soft-ul 888poker, ce poate fi accesat atât pe sistemele desktop cât și pe cele mobile, iar utilizatorii pot avea o experiență distractivă la cel mai înalt nivel atunci când joacă poker.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending