Soc – A leşinat în faţa juriului Next Top Model

0
672

Emoţiile şi stresul au fost copleşitoare pentru o concurentă de la Next Top Model din Statele Unite. Exact când juriul se pregătea să îi spună dacă rămâne sau nu în competiţia pentru titlul de top model, fata a leşinat.

Show-ul creat de fotomodelul internaţional Tyra Banks continuă să se bucure de succes în Statele Unite şi după 15 sezoane.

Rebbeca Epley, concurentă a sezonului 4, a leşinat în faţa juriului chiar când aceştia îi comentau evoluţia în concurs. Atât concurentele prezente, cât şi juriul prezidat de Tyra Banks au rămas şocaţi în faţa acestui incident.

Impactul a fost atât de mare încât Rebbeca a fost nevoită să fie transportată la spital pentru a se asigura că starea ei este stabilă. Deşi nu a câştigat titlul de Next Top Model în sezonul 4, doar participarea la acest show a ajutat-o să obţină numeroase contracte în modeling, ca în prezent să devină impresar la o agenţie de fotomodele din Minnesota.

Tensiunea asupra fetelor este mare, mai ales când miza show-ului pune la bătaie contracte cu mari agenţii de modă sau contracte de publicitate, cât şi premii substanţiale în bani şi produse.

În România, concurentele vor fi 12 fete superbe, alese în urma unui riguros casting naţional. Emoţii, tensiuni, lacrimi sau chiar invidie sunt câteva din stările pe care fetele de la Next Top Model by Cătălin Botezatu le vor simţi pe propria piele din 3 februarie la Antena 1. Miza pentru care fetele vor lupta în show-ul Next Top Model by Cătălin Botezatu va fi un contract în valoare de 50.000 de euro cu agenţia MRA.

Telespectatorii vor putea vedea cum vor face concurentele faţă emoţiilor, în fiecare joi, de la 20:20, la Antena 1.

Comentarii