duminică, februarie 25, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăȘTIRIADVERTORIALEA man with style - bărbatul modern poartă barbă și o întreține...

  A man with style – bărbatul modern poartă barbă și o întreține cu vizite lunare la salon programate prin Stailer

  În zilele noastre barba este preferată de tot mai mulți bărbați, aceasta devenind în recenta vreme și un etalon al bărbatului elegant. Este de apreciat, mai cu seamă pentru că întreținerea ei nu este deloc ușoară. Cine își lasă barba să crească și ulterior o menține este cel care știe că vizitele la salon se impun și are de regulă un ritual de întreținere de la care nu se abate. Pentru vizitele lunare la salon Stailer este platforma care ușurează programul. Iată cum.

  Programează vizitele la orice salon din Cluj Napoca

  Timpul înseamnă pentru toți bani și uneori este chiar mai prețuit de atât. Timpul pentru tine ar trebuie să fie despre momentele pe care alegi să ți le oferi, nu despre task-uri și program, despre obligații, responsabilități și așa mai departe. Ori când îți dai seama că pierzi timp din viața ta să cauți un barber shop Cluj și un salon pentru ca look-ul tău să fie unul impecabil atunci te alături comunității Stailer cu multă bucurie.

  Stailer.ro este platforma care reunește deopotrivă clienți interesați și prestatori de servicii pe nișa de beauty și înfrumusețare. Un cont creat aici, gratuit, te ajută să îți gestionezi mai ușor și eficient programările pe care le faci. Este valabil pentru saloanele de profil din Cluj-Napoca.

  Men with style – întreținere barbă, servicii după care bărbații se dau în vânt

  Întreținerea bărbii implică destul de mult efort, dar și produse specifice. Este ceea ce nu ai avea cum să faci de unul singur, acasă, dacă îți dorești să ai un aspect perfect de zi cu zi. La salon aranjarea bărbii nu durează mai mult de câteva minute.

  Este atât de simplu să alegi serviciul dorit! Poți miza pe o preferință de salon sau poți alege orice salon, din orice zonă a Clujului, însă în funcție de data și ora de interes pentru tine. Pentru că uneori suntem prea constrânși de program, renunțăm ușor la anumite programări pentru că pare imposibil să îți împărți timpul cu munca și alte zeci de task-uri în fiecare zi. Trăim mai mult în timpul liber, iar asta înseamnă adesea 2 zile pe săptămână. Când să le faci pe toate? Ei bine, când îți dorești!

  Stailer vine să te elibereze de timpul pe care îl petreci să suni la saloane, să cauți un loc liber și pentru tine. Îți dă șansa de a digitaliza totul, iar pentru asta este de ajuns să îți creezi un cont gratuit în cadrul acestei platforme. Poți gestiona mai ușor ca oricând orice programare, poți face una nouă la orice oră din zi sau din noapte, îți poți căuta și găsi stilistul sau salonul potrivit preferințelor tale, poți căuta și compara prețurile saloanelor de profil. Setează remindere și fii mai organizat ca oricând.

  Stailer nu limitează acest acces spre serviciile de beauty doar pentru bărbați. Aceeași platformă oferă acces la disponibilitatea serviciilor diverse și pentru femei – tuns, aranjat păr, schimbare de look, cosmetică etc.

  Contact: support@stailer.ro

  Eugen Stefan

  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente