Connect with us

Reality Show

A primit cadou de nuntă din partea soției înscrierea la Sezonul 10 Chefi la cuțite

Published

on

Foto Credit: RADAR DE MEDIA

Sezonul 10 Chefi la cuțite, care începe duminică, 4 septembrie, la Antena 1, are o rețetă condimentată din plin cu surprize pentru cei trei Chefi, dar și cu povești surprinzătoare de viață ale concurenților veniți din toate colțurile lumii.

Unul dintre ei i-a impresionat pe jurații Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu atunci când a dezvăluit aventura care l-a adus în platoul Chefi la cuțite. Născut în Târgoviște, Gabriel Drăgușanu a locuit în Italia, mutându-se apoi cu familia în Germania, unde s-a angajat ca bucătar. ”În Italia am lucrat în pizzerii, iar în Germania m-am angajat la un restaurant, unde am prins repede meseria – în doar doi ani, am devenit Chef”, a povestit Gabriel, care a ales să participe la show-ul culinar cu o rețetă internațională: ”o combinație între România, Italia, Germania și Grecia”, după cum a descris-o chiar el.

”Mi-aș dori din tot sufletul să câștig. A fost un sacrificiu mare pentru mine să vin aici. Când am fost la preselecții, i-am cerut voie șefului meu să plec pentru că am niște treburi de rezolvat în România. Acum el știe că am febră și stau acasă. Știu că voi fi concediat de la muncă. O să-mi pierd slujba, dar o asemenea experiență trăiești o dată-n viață! Iar la câte pățanii am avut, cred că merit și eu așa ceva! Urmăresc emisiunea din primul sezon și să știu că voi fi și eu în sezonul 10 este ceva ireal pentru mine!

Va fi cumplită dezamăgirea dacă nu trec mai departe!”, a mărturisit Gabriel. Unul dintre amănuntele cele mai emoționante ale poveștii a fost dezvăluit chiar la momentul verdictului juraților. ”Nici nu pot să mă uit”, a spus Gabriel, cu ochii în lacrimi, înainte ca Chefii să ridice cloșurile sub care se puteau afla sau nu cuțitele acordate de ei. ”Înscrierea la Chefi la cuțite a fost cadoul de nuntă al soției mele. Acum trei luni am avut nunta și acesta a fost cadoul meu!”.

Care a fost decizia celor trei Chefi telespectatorii vor afla în sezonul 10 Chefi la cuțite, care vine la Antena 1 cu o premieră maraton, în 4 ediții consecutive: duminică, 4 septembrie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 5, 6 și 7 septembrie, de la ora 20:30.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending