Connect with us

Reality Show

A treia săptămână a show-ului Survivor începe cu lupta pentru recompensă!

Published

on

Reclame

Au trecut două săptămâni din show-ul Survivor România, iar concurenții s-au schimbat total: aceștia s-au adaptat cu viața pe insulă, cu hrana obținută doar în urma câștigării probelor și cu faptul că locul lor este asigurat în competiție doar dacă reușesc să obțină imunitatea.

Astăzi, de la ora 20:00, începe cea de-a treia săptămână cu o probă extrem de dificilă care va avea la final o recompensă pe măsură.

În ciuda faptului că au reușit să câștige numeroase lupte până la acest moment, în tabăra Războinicilor nu este deloc liniște! Ștefania pare că a fost luată în vizor de către colegii ei, iar Ana Dobrovie simte că nu mai este cazul să lase lucrurile să treacă neobservate. Ce acuze își aduc concurenții? Aflăm curând!

Diseară, în primul joc al serii, cele două echipe se vor confrunta pentru o nouă recompensă pusă la dispoziție de Vodafone, sponsorul emisiunii. Premiul va fi unul extrem de important pentru starea de bine a celor rămași în joc, așa că fiecare dintre ei va da tot ce are mai bun. Dacă Războinicii vor continua seria câștigurilor sau dacă Faimoșii vor reuși să învingă iar în lupta pentru recompensă, descoperim de la ora 20:00.

Cel de-al doilea joc al serii va fi unul scurt și extrem de diferit de cele avute până la acest moment. Concurenții vor fi extrem de motivați când vor afla ce pot câștiga, așa că ambele echipe se vor încuraja de pe margine și vor da totul pentru victorie.

Săptămâna Survivor continuă, după finalul emisiunii, pe VOYO, cu o nouă ediție a Survivor:Extrashow. Zanni, câștigătorul sezonului trecut, o va avea ca invitată pe Roxana Ciuhulescu într-o discuție extrem de sinceră despre provocările întâmpinate în competiție.

Nu ratați, de la ora 20:00, pe PRO TV și VOYO, o super ediție a show-ului fenomen mondial, SURVIVOR România!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending