ABC-ul începătorului din lumea jocurilor de noroc online - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Jocuri de Noroc

ABC-ul începătorului din lumea jocurilor de noroc online

Published

on

Jocurile de noroc atrag multă lume, fiecare având așteptările sale atunci când accesează un cazinou online. Majoritatea are o abordare corectă, privind gamblingul strict ca pe o distracție. Există, însă, și jucători care se gândesc doar la câștiguri care le-ar schimba viața.

A doua categorie este expusă la pericolul dependenței, un pericol care apare încă din primele săptămâni de joc, când jucătorul nu știe cum să își controleze emoțiile. O experiență de joc negativă îl poate duce pe începător într-o direcție nedorită. În schimb, dacă totul este în regulă, jucătorul se relaxează și nu mai este tentat să încalce regulile unui joc responsabil.

Pentru a se întruni condițiile unei experiențe de joc pozitive, începătorul trebuie să cunoască elementele de bază ale activității în orice cazinou online, acolo unde pot fi jucate cele mai populare sloturi pe bani reali. Iată care sunt primele lucruri pe care ar trebui să le cunoască un amator de gambling:

Se joacă doar la cazinourile licențiate

Românii pot juca doar la cazinourile online licențiate de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Cine își deschide cont la un cazinou care nu funcționează legal riscă o amendă între 5.000 și 10.000 de lei, însă nu acesta ar trebui să fie elementul care să îi „convingă” pe jucători să aleagă un operator licențiat. Pe platformele legale ei găsesc tot ce au nevoie pentru o experiență de joc plăcută. În plus, drepturile clienților cazinourilor licențiate sunt apărate de instituțiile statului. Dacă, prin absurd, un operator refuză să facă plățile sau dacă există suspiciuni că jocurile ar fi măsluite, atunci jucătorul poate face reclamație și își va găsi dreptatea.

Online casino and gambling concept. Slot machine on smartphone screen, cards, dice and poker chips. 3d illustration

Ofertele de bun venit cash sunt cele mai bune

Aproape toate cazinourile online au oferte de bun venit. Unii jucători aleg un operator sau altul ghidându-se exclusiv după recompensa primită la înregistrare, dar nu știu să aprecieze ofertele promoționale. Un cazinou online poate oferi 300 de rotiri gratuite bonus, iar altul poate acorda clienților noi 50 de rotiri gratuite cash. A doua ofertă este mai valoroasă, pentru că eventualele câștiguri obținute în urma rundelor din partea casei pot fi retrase imediat, adică banii aparțin jucătorului. În schimb, câștigurile generate de învârtirile bonus trebuie rulate de zeci de ori înainte de a ajunge în varianta cash. Este nevoie de mare noroc pentru a duce la bun sfârșit rulajul.

Oferta de jocuri poate să difere substanțial

În general, cazinourile online au trei secțiuni principale: sloturi, jocuri de masă și mese live. Mai există platforme cu video poker, loto și virtuale. Diferența între operatori se poate face în primul rând la nivel de păcănele. Unii au peste 1.300 în ofertă, iar alții 300. Unii colaborează cu 20-30 de furnizori, iar alții doar cu 4-5. Desigur, și în cazinourile cu 300 de sloturi sunt destule jocuri distractive, însă este și mai bine atunci când oferta e mai bogată. De asemenea, sunt diferențe mari între ofertele din secțiunea live, operatorii de top având chiar și 40 de mese cu dealeri. Pe lângă varietatea tipurilor de jocuri, mai multe mese înseamnă și o gamă mai largă de mize minime, pentru cei cu buget redus, dar și pentru cei care rulează sume mari.

Strategiile nu funcționează pe termen lung

La sloturi nu funcționează nicio strategie, pentru că rezultatul fiecărei rotiri este stabilit aleator, de un mecanism RNG care nu poate fi controlat nici măcar de cei care au construit jocul. Configurația de pe ecran a simbolurilor este total independentă de rezultatele rotirilor precedente. În plus, combinațiile câștigătoare au cote diferite, nu este ca la ruletă, unde gamblerul știe sigur că mizează pe cota 2.00, pe cota 3.00, pe cota 12.00 ș.a.m.d. Teoretic, la jocurile cu cotă fixă se pot aplica strategii bazate pe miză progresivă, însă nu există nicio garanție că jucătorul nu prinde o serie foarte lungă de pariuri necâștigătoare.

Singura „strategie” recomandată în cazul jocurilor de noroc este împărțirea bankroll-ului astfel încât banii să ajungă pentru cât mai multe runde. În felul acesta, jucătorul iese în câștig indiferent de rezultatele rotirilor, având parte de o distracție prelungită.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending