Connect with us

UTILE

Abonamentul PC Game Pass este de acum disponibil în 40 de noi țări

Published

on

Reclame

Abonamentul PC Game Pass este disponibil începând de astăzi, în mod oficial, în România și în alte 39 de țări. Până acum, PC Game Pass a fost disponibil doar în varianta de preview.

Prin intermediul PC Game Pass, utilizatorii vor avea acces imediat la sute de jocuri PC pe Windows, inclusiv la noile versiuni lansate de Xbox Game Studios, jocuri Bethesda, un abonament EA Play și oferte pentru jocurile produse de Riot. De asemenea, printre noile titluri care vor putea fi accesate curând prin intermediul PC Game Pass se numără Minecraft Legends (18 aprilie), Redfall (2 mai) și multe altele.

În România, prețul PC Game Pass este de 35 RON / lună, iar pentru a-l achiziționa utilizatorii pot accesa xbox.com/pcgamepass, unde au la dispoziție mai multe informații.

Cu ocazia lansării, noii membri de pe piața din România vor beneficia de o ofertă specială, prin intermediul căreia vor putea utiliza abonamentul timp de 3 luni la prețul de 1 dolar (oferta este valabilă pentru o perioadă limitată de timp).

Totodată, cei care au făcut parte din Programul Insider vor beneficia de încă 2 luni de gratuitate.

Microsoft își propune să extindă comunitatea globală de gaming. În prezent, numărul țărilor unde abonamentul PC Game Pass este disponibil este de 86, iar catalogul de jocuri la care utilizatorii din aceste țări au acces cuprinde sute de titluri. Pentru mai multe informații, accesați acest link, iar dacă aveți întrebări vă rugăm să ne contactați.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending