Connect with us

Emisiuni

ACASA | Adela Popescu & Dj Project vor canta in premiera hit-ul „Fara tine” la „Povestiri de noapte”

Published

on

Reclame

Adela Popescu si Dj Project vor canta in premiera noul lor single Fara tine”, in aceasta seara la “Povestiri de noapte”, de la ora 22.00, ACASA.

Fara tine este un single, ca de obicei de dragoste, insa ce are diferit de celelalte este faptul ca este o melodie pozitiva. Desi fata sufera dupa dragostea pierduta, este o separare de comun acord, nu este vorba despre o dezamagire, ea nu a fost parasita”, explica Adela Popescu.

“Povestea single-ului Fara tine este inspirata la fel ca toate piesele Dj Project din viata, din sentimente si trairi in general si ne dorim ca cei care le asculta sa se regaseasca in ele”, adauga Dj Maxx.

Joi, 11 iulie, de la ora 17.30 la PRO TV, single-ul “Fara tine” se va auzi si din platoul emisiunii “Happy Hour”, acolo unde Adela Popescu si Dj Project vor fi invitatii lui Catalin Maruta si vor povesti de asemenea ce planuri au pentru aceasta vara.

In weekend-ul acesta plecam la mare, acolo unde vom canta toata vara, iar duminica va asteptam la MegaDiscoteca Tineretului din Costinesti sa cantam impreuna Fara tine”, spune Dj Gino Manzotti.

[youtube]http://youtu.be/0YSPVgyx9LU[/youtube]

 

 

 

 

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending