Connect with us

Televiziune

ACASA | Adina Galupa si Anghel Damian noi protagonisti in noua telenovela “Ingeri Pierduti”

Published

on

Adina Galupa si Anghel Damian se numara printre personajele negative din noua telenovela romaneasca “Ingeri pierduti”, care va avea premiera in aceasta toamna, ACASA. Cei doi vor umbri fericirea protagonistilor inca de la primele episoade.

Adina Galupa, pe care publicul a urmarit-o in telenovelele “Inima de tigan”, “Regina”, “Iubire si onoare”, “Aniela” si in filmul de lungmetraj “S-a furat mireasa”, joaca acum rolul Mirelei si este iubita lui Tudor (Paul Diaconescu). Ea va deveni rivala protagonistei (Madalina Anea) din clipa in care realizeaza ca intre Ana si iubitul ei se infiripa o poveste de iubire.

“Personajul meu este o fata care a ramas cu un mic handicap in urma unui accident de masina, pe care l-a avut in urma cu ceva timp si nu este cea mai rabdatoare persoana din lume. Este destul de impulsiva si de aici se nasc multe conflicte cu cei din jurul sau. In momentul in care va simiti pericolul reprezentat de Ana, Mirela va scoate la suprafata partea urata: e capabila de orice pentru a scapa de rivala ei”, spune Adina.

Iubitul Anei din telenovela “Ingeri pierduti” este interpretat de tanarul student la UNATC, Damian Anghel: “Mihai este un baiat aparent superficial, cu destul de multi  bani, care are impresia ca viata e pe roze, dar descopera pe parcursul serialului ca zicala <banii nu aduc fericirea>, e adevarata. Este destul de fustangiu, dar e simpatic. Mihai o place pe Ana, cu care e coleg de scoala si se incapataneaza tot mai tare cand fata il refuza. E hotarat sa ii dea o lectie ingamfatei care il tine pe tusa mereu, fapt care il va determina sa se prefaca ca isi doreste cu adevarat iubirea ei”, declara Damian.

Cat despre experientele pe platourile de filmare, acesta adauga: “Echipa este minunata. Este o experienta onoranta, e practic a doua scoala. Traiesc pe platourile de filmare sentimentul ca fac lucrurile cu bucurie”.

Adina Galupa si Anghel Damian – roluri negative, situatii pline de intriga si umor, momente emotionante si obstacole greu de trecut, toate acestea impreuna cu personajele Mirela si Mihai in noua telenovela “Ingeri pierduti”, din aceasta toamna, ACASA.

 

Comentarii

comments

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending