(a)Casă de la A la Z la Polus Center - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

(a)Casă de la A la Z la Polus Center

Published

on

Sfârşitul de săptămână aduce la Polus Center prima ediție a Târgului Imobiliar, de construcții și amenajări (a)Casă de la A la Z. Evenimentul va reuni proiecte imobiliare de succes, de amenajare interioară a locuinței și oferte avantajoase pentru achiziționarea materialelor de construcții.

În perioada 22-24 februarie 2013, Polus Center va găzdui prima ediție a târgului imobiliar, de construcții și amenajări interioare (a)Casă de la A la Z.

Pe parcursul celor trei zile clujenii vor putea afla numeroase  informații despre cele mai noi proiecte imobiliare existente pe piață. În plus, cei  interesați de achiziționarea unei locuințe vor putea  discuta detaliile unei eventuale tranzacții  direct cu constructorul sau cu agenția care îl reprezintă.

“Peste 20 de agenții imobiliare, dezvoltatori, firme de amenajări interioare și distribuitori de materiale de construcții vor fi prezenți în cadrul acestei ediții a târgului. Vizitatorii evenimentului vor putea achiziționa locuința dorită direct de la dezvoltator sau de la agenția imobiliară care îl reprezintă, însă vor putea primi sfaturi și cu privire la amenajarea și chiar utilarea locuinței.” – a declarat Anca Știr – managing partner Ad Shop, firma organizatoare.

“De asemenea, ne bucurăm de sprijinul celui mai mare retailer de pe piața autohtonă, este

vorba de compania Ambient, care anul acesta este partenerul oficial al evenimentului”, a mai completat Anca Știr.

Târgul imobiliar de construcții și amenajări, (a)Casă de la A la Z, va avea loc între orele 10:00 –22:00, în fostul spațiu Kiabi din incinta Polus Center Cluj.

Polus Center Cluj este cel mai mare centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare.

Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac  Immofinanz şi se află în administrarea EHL Real Estate România S.R.L.

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending