Connect with us

Emisiuni

Acasa TV aniverseaza 17 ani de emisie. „Regina” si „Numai iubirea”, printre cele mai bune productii ale postului

Published

on

Astăzi, primul post românesc dedicat femeilor, Acasă, împlineşte 17 ani de la lansare. Au fost 17 ani în care publicul feminin din România a putut urmări unele dintre cele mai bune seriale sud-americane ale tuturor timpurilor, telenovele româneşti și premiere surprinzătoare.

Acasă a lansat campanii sociale precum „Durerea nu este iubire” sau „Pune preţ pe viaţă„, care s-au bucurat de un real succes, strângând sute de mii de susţinători.

AcasaHD

Este primul post TV românesc care a produs şi difuzat prima telenovelă 100% românească, Numai iubirea, ce s-a bucurat de un real succes. Au urmat seriale româneşti produse exclusiv pentru Acasă, care au devenit lider de audienţă la scurt timp de la lansare. Două dintre cele mai iubite şi urmărite producţii româneşti sunt Inimă de ţigan în 2007 – 2008, urmat de Regina în 2008 – 2009.

În toamna anului 2009, Acasă a continuat seria de surprize, difuzând primul serial românesc de epocă, Aniela, urmat de alte producţii autohtone de succes care au reuşit să strângă milioane de fani.

Oana Zavoranu Numai iubirea acasa tv

În 17 ani de emisie, Acasă au fost difuzate peste 200 de seriale şi mai mult de 10 telenovele româneşti.

Pe primul loc în topul celor mai iubite seriale din toţi aceşti ani, se află Salome, care pe segmentul de public Acasă – femei din mediul urban cu vârste cuprinse între 15 şi 49 de ani – a obținut o medie de 11,5 puncte de rating şi 28,8% share.Pe publicul comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, serialul sud-american a atins o medie record de 8,8 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 23,1%.

Locul al doilea este ocupat de producţia românească Regina, care a înregistrat pe targetul Acasă o medie de 10,3 puncte de rating şi 25,7% share. La nivelul publicului comercial, Regina a obţinut o medie de 8,2 puncte de rating şi 21,5% share.

Acasă continuă să difuzeze şi anul acesta cele mai bune seriale, cum ar fi La Gata, Los Miserables, Amor a vida, Cosita linda sau Corazon Esmeralda şi anunţă multe surprize pentru telespectatorii fideli.

Foto Credit: Acasa TV

CITESTE SI:

[sam id=”12″ codes=”true”]

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending