„Acces la educație” cu Felicia Akkaya, din 18 Martie la Nova TV ! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Felicia Akkaya se implica zilnic spre a lasă ceva de valoare in urma, construind ca fondator si manager al Centrelor educationale Junior School. Este mama, psiholog, antreprenor si spune despre ea ca traieste pentru educatie, caci societatea de maine are o sansa doar daca astazi avem grija de sanatatea si mintea copiilor și a noastră.

Pentru ca informația și experiența sa ajunga și sa ajute cât mai mulți oameni , Felicia Akkaya, o sa aibă din 18 Martie 2023 la postul Nova TV, propria emisiune TV , axata pe educatie si  consiliere de imagine personala. Producatorul emisiunii este Adela Diaconu.

Proiectul  „Best version of me!” by Felicia Akkaya este dedicat celor care vor sa isi atinga potentialul maxim, fiind consiliati de la imagine, vestimentatie, aparitii publice sau in social media, actiuni menite sa ii apropie mai mult de scopul final, sa ii ajute sa transmita mesajul corect, sa îi ghideze sa treaca peste teama de a vorbi in public, dar si sa-si gaseasca cuvintele atunci cand au un blocaj alaturi de o echipa de specialisti in comunicare.

Crede in educatia fara stres! S-a implicat in programul de nutritie sanatoasa si a adus in Romania prima clinica de nutritie dedicata copiilor, Kilostop junior.Sustine cursuri de parenting  in multinationale si emisiuni radio si TV in sprijinul parintilor.

Felicia Akkaya, realizatoarea emisiunii „Acces la educație”și-a propus ca informația și experienta sa, să ajungă și să ajute cât mai mulți oameni, de aceea v-a aduce un format de emisiune axat pe educatie si  consiliere de imagine personala. Educația, sănătatea,  cariera, dar şi relaţiile cu cei dragi sunt esenţiale şi trebuie menţinute și dezvoltate cât mai bine.  Show-ul TV ce ii poarta semnătura se doreşte a fi un un ghid care sa ajute și sa consilieze pe toate aceste domenii.

Educația, sănătatea,  cariera, dar şi relaţiile cu cei dragi sunt esenţiale şi trebuie menţinute – este ideea pe care o promovează o nouă emisiune despre educatie, ce intră în grila Nova TV începând din 18 Martie 2023, ora 18:30

Emisiunea „Acces la educație” se doreşte a fi un un ghid care te ajută și te consiliază să îţi găseşti stilul personal, ţinând cont de faptul că acesta este într-o continuă schimbare

Nova  TV a introdus în grila de programe o noua emisiune. Radioteleviziunea Nova vine cu un format original și atractiv destinat publicului larg. Așa cum și-a propus încă de la înființare și cum a făcut-o și până acum, TV îsi fidelizeaza telespectatorii cu un program nou educativ.

Emisiunea “Acces la educaţie” cu Felicia Akkaya, o sa conțină subiecte variate, obiective, educaționale si creative care sa imbine, în acelasi timp, nevoia de informare si de consiliere.

Show-ul educational nu se adresează numai unui anumit segment de vârstă, ci dorește să surprindă concepții și idei inovatoare de la oameni cu experințe, vârste și studii diferite.

Emisiunea este cu caracter educativ, menită să surprindă idei și concepții despre schimbare, pe anumite planuri, cu precădere cele care țin de societate. Totodată vrea să vizeze și să vină în beneficiul unei categorii extinse de oameni.

„Acces la educaţie” lansata de Nova TV , este o emisiune produsa de Adela Diaconu, unul dintre cei mai valorosi producători de emisiuni din România. S-a impus în mass-media ca producătoare și realizatoare a  emisiunilor „BV 01 ADE”, „Fashion Kids”, „Cooking Show Albif”, „Ambasad’Or Play’’, „Ioana Lee Show” by Ioana Lee, „My CliniQ” by Diana Bianca, „Aici pentru Tine” by Adina Camelia Gal, dar și prin organizarea pro bono de evenimente culturale, sportive și de modă. A reușit să îmbine cu succes iubirea pentru sportul alb cu profesia de jurnalist și cu pasiunea pentru modă.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending