joi, februarie 22, 2024
More
  AcasăUTILEAcțiune MRS Argeş în Cartierul Prundu din Pitești

  Acțiune MRS Argeş în Cartierul Prundu din Pitești

  Echipa MRS Argeş a desfăşurat astăzi, 10 februarie 2024, o acţiune în Cartierul Prundu din Piteşti pentru promovarea programului de ţară cu care MRS vine pe scena politică într-o încercare de a convinge oamenii că Mişcarea România Suverană este o alternativă viabilă şi de încredere pentru cetăţeni. Aceştia au stat de vorbă cu oamenii şi le-au prezentat proiectele pe care vor să le pună în practică după alegerile de anul acesta, iar feedbackul primit a fost unul îmbucurător.

  „Astăzi, mai mult ca oricând avem nevoie să fim uniți pentru suveranitatea României. În calitate de președinte a MRS Argeș, și ca om cu o vastă experiență de viață, dar și în politică, consider că singura șansă pentru a se îndrepta lucrurile este aceea de implementare a unui Proiect real de țară, adaptat exact situației actuale.

  Proiect de țară pe care noi îl deținem.

  Nu putem minți că se poate realiza peste noapte, dar o îmbunătățire reală în modul de trai al românilor, cu siguranță se poate din primii 2 ani de la implementare. Astăzi, împreună cu echipa MRS Argeș am fost din nou printre oameni, de această dată în cartierul Prundu din Piteşti. Am fost plăcut surprinși să constatăm reacția afirmativă a oamenilor, fie și prin numeroasele claxoane ale mașinilor aflate în trafic și a urărilor de susținere.

  Oamenii nu au o memorie atât de scurtă cum se spune. Ei și-au amintit de măsurile bune realizate de domnul Liviu Dragnea, dar și de nivelul de trai ulterior măsurilor aplicate. Acest fapt ne bucură și ne oferă certitudinea că MRS există! De săptămâna viitoare acțiunile noastre din teren se vor muta și în comunele din județ.

  Cu siguranță că și bătrânii satelor își vor aminti de măsurile luate de domnul Liviu Dragnea din acea perioadă a guvernării.

  DOAR ÎMPREUNĂ suntem mai puternici și vom reuși!” – se arată într-un comunicat MRS Argeş.

  webmaster

  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente