Connect with us

ȘTIRI

Acţiuni în teren desfăşurate de conducerea MRS Argeş

Published

on

MRS Argeş
Reclame

Echipa MRS din Argeș continuă cu încredere și seriozitate, indiferent de vreme, să meargă printre oameni, să le fie alături și să le aducă la cunoștință proiectul de țară realizat special pentru România, pentru un trai firesc al oricărui român.

În weekendul trecut, liderii MRS Argeş au avut două acţiuni menite să promoveze proiectul politic pe care îl oferă partidul al cărui mentor este Liviu Dragnea.

„Viața la țară își continuă cursul ei firesc, cu preocupările și obiceiurile zilnice.
Astăzi am fost în comuna Domnești la târgul duminical, un târg ce datează din anul 1897 când se făcea schimb între produsele alimentare.

MRS a fost singurul partid aflat printre oameni, iar ei ne-au primit foarte bine, și cu susținere în alegeri, pentru că știau că susținem proiectul de țară al domnului Liviu Dragnea, “omul pe vremea căruia se trăia decent și târgul era plin de cumpărători”.

În târg am fost surprinși să descoperim o gamă foarte largă de produse foarte bune, autohtone, semn că tradițiile nu mor niciodată, însă ele trebuie sprijinite și încurajate, ceea ce ne dorim cu ardoare să facem noi cât mai rapid. Oamenii ne-au spus păsurile lor, și mai ales faptul că puterea de cumpărare este foarte mică, iar produsele rămân nevândute.

Echipa MRS a fost şi în Pitești, în Piața Ceair ca să aflăm frământările oamenilor și problemele lor reale și să le redăm speranța, chiar dacă ea nu se mai observă. De asemenea, echipa noastră a oferit produse de îmbrăcăminte persoanelor nevoiașe care au și copii, și care nu reușesc să le cumpere cele necesare, pentru că mai importantă este mâncarea, dar doar pentru supraviețuire.

Așa ceva nu mai putem tolera, și nici nu mai putem sta cu mâinile în sân, doar să privim Împreună și cu implicare, putem schimba lucrurile!” – se arată într-un comunicat MRS Argeş.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending