Connect with us

A-Z NEWS

ActiveWatch consideră că se impune auto-suspendarea Laurei Georgescu din funcția de Președinte al CNA

Published

on

Reclame

Înregistrările apărute recent în mass-media din care reiese că președinta Consiliului Național al Audiovizualului, Laura Georgescu, ar proteja un anumit post de televiziune afectează grav imaginea și credibilitatea instituției.

De asemenea, ultimele luni au consemnat puternice tensiuni interne în interiorul CNA, tensiuni ce nu mai par a fi gestionabile și riscă să blocheze total funcționarea Consiliului.

Din aceste motive, până la lămurirea autenticității acelor înregistrări, ActiveWatch consideră că se impune auto-suspendarea Laurei Georgescu din funcția de Președinte al CNA, pentru a detensiona atmosfera din Consiliu și pentru a salva credibilitatea instituției.

Cazul şefei CNA, Laura Georgescu a stârnit numeroase reacţii acide atât în rândul instituţiei pe care aceasta o conduce, cât şi în rândul televiziunilor, care erau discreditate intenţionat.

Rareș Bogdan a subliniat că atât postul REALITATEA TV, cît şi el au fost ținta Laurei Georgescu, în repetate rânduri.

Redăm mai jos poziţia acestuia, expusă la Realitatea TV:

“Marea problemă a doamnei Laura Georgescu și a lui Victor Ponta este că eu apar în fiecare zi la televizor.
Sunt șocat, fiindcă am primit foarte multe mesaje, sms-uri și mailuri și e foarte dureros pentru mine. Eu am spus că această doamnă este pusă să mă vâneze pe mine, nu doar pe mine, ci Realitatea TV pentru că își permite să fie critic la adresa derapajelor Puterii, fie ea: putere executivă, prezidențială, judecătorească sau legislativă. Noi suntem câinele de pază al democrației.
Doamna Georgescu s-a devoalat în aceast moment, dovedind încă o dată că toate amenzile date postului Realitatea TV și date mie, și că m-a adus de zeci de ori dimineața la 8 la ședințele CNA au fost cu un scop: de a mă tracasa, de a opri vocea mea critică la dresa Puterii, de a încerca să mă oprească din a critica derapajele domnului Ponta și ale colegilor domniei sale. Este rușinos că se întâmplă asta într-un an electoral. Este rușinos că se întâmplă asta într-o instițuție care ar trebui să fie dominată de echidistanțe, echilibru și în primul rând profesionalism. Ceea ce am spus de un și jumatate se dovește acum prin înregistrările care ies la iveală.

Veți vedea că în curând, pentru că nici în România nu poate fi ascuns la nesfârșit, că unul dintre cei care a dat ordinele pentru a fi monitorizat, tracasat, atacat din toate punctele și pozițiile este Victor Ponta, cel care nu se împacă cu ideea că sunt o voce critică documentată la adresa domniei sale. Eu nu am nimic cu persoana lui Victor Ponta, din contră este un om tânăr care a dezamăgit foarte mult și este un pericol pentru întreaga țară.
Mi-am permis să critic privatizarea CFR Marfă, faptul că nu a rezolvat problema de la Otlchim, că nu aa rezolvat problema autostrăzilor din România.” CNA - SEDINTA

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending