Connect with us

EVENTS

Actori români de calibru își dau întâlnire în spectacole de teatru pe scena Grand Cinema & More, în noua stagiune culturală

Published

on

În toamna acestui an, Grand Cinema & More deschide o nouă stagiune culturală, ce cuprinde peste 130 de reprezentaţii. Din septembrie 2014 până în luna iulie 2015, spectatorii vor putea viziona reprezentații de operă, balet, teatru și teatru pentru copii. Spectacolele de operă și balet sunt transmise de pe cele mai mari scene ale lumii, iar piesele de teatru sunt puse în scenă în Sala Epika din Grand Cinema & More.

Începând cu luna septembrie, spectatorii vor putea urmări 2 piese de teatru montate în exclusivitate pe scena Grand Cinema & More. Spectacolul care deschide noua stagiune este Un bărbat pentru Sara, o comedie ce se bucură de o distribuție de calibru: Emilia Popescu, Andi Vasluianu şi Constantin Cotimanis. Premiera piesei are loc pe data de 13 septembrie, de la ora 19.00. Începând cu 18 octombrie, spectatorii se vor putea bucura și de o altă comedie irezistibilă, Toc Toc. Producția, care îi are în rolurile principale pe Anca Țurcașiu, Andrei Duban și Anca Sigartău, este semnată de Ricard Reguant, regizorul care a montat primul musical de tip Broadway din România.

Improvshow, deja celebrul show de stand-up comedy, revine pe scena Grand Cinema & More, din 15 septembrie. Improvizaţia este regula de aur a acestei reprezentații interactive: Mihai Bobonete şi ceilalţi membri ai trupei îi vor provoca pe spectatori să participe activ la desfășurarea spectacolului, cu glume bine țintite și întrebări pline de umor.

În perioada septembrie-decembrie, spectatorii vor putea viziona 8 reprezentații de operă, de pe cele mai mari scene ale lumii. Dintre acestea, Madama Butterfly, producţie a Handa Opera, un proiect al Opera Australia, este transmisă din superbul port din Sydney. Bărbierul din Sevilla şi Tosca sunt transmise în direct de la Opera Națională din Paris iar Rigoletto, cu a sa celebră arie “La donna e mobile”, este transmisă în direct de la Opera de Stat din Viena.

Grand Cinema & More continuă parteneriatul exclusiv cu Bolshoi si oferă iubitorilor de balet 7 spectacole de pe istorica scenă din Moscova. Spectatorii vor viziona creaţii de referinţă, precum Legenda Dragostei, Fiica Faraonului, La Bayadere şi Spărgătorul de Nuci. Până pe 12 octombrie, aceştia vor putea achiziționa un abonament special pentru toate reprezentațiile de balet din cadrul stagiunii, beneficiind de o reducere de 70 de lei.

Parteneriatul exclusiv cu Teatrul de Animație Țăndărică continuă şi în această stagiune. Cinematograful va găzdui, în fiecare weekend, spectacole pentru copii, produse de celebrul teatru. Cei mici vor descoperi cele mai frumoase poveşti în piese precum Gulliver în Țara Piticilor, Cui i-e frică de Bau-Bau?, Croitorașul cel Viteaz, Tom Degețel şi Frumoasa din Pădurea Adormită.

Prin noua stagiune, Grand Cinema & More continuă să ofere publicului o experiență culturală alternativă, care impune un nou standard în ceea ce privește divertismentul din oferta centrelor comerciale.

Mai multe detalii despre stagiunea culturală de la Grand Cinema & More pot fi găsite pe www.grandentertainment.ro.

Mihai Știrbu este Senior Editor și îi poți scrie la contact(a)radardemedia.ro

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending