Actorii din serialul La Bloc se întrec astăzi în show-ul JOCURI DE CELEBRITATE de la PRO TV! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Actorii din serialul La Bloc se întrec astăzi în show-ul JOCURI DE CELEBRITATE de la PRO TV!

Published

on

În această seară, de la 22:30, Mihai Bobonete, Octavian Strunilă și Paul Ipate, reunesc în sufrageria de la Jocuri de celebritate gașca veselă din celebrul serial La Bloc! Astfel, Strunilă îi va avea alături de el pe Costel și Adina, personaje interpretate de Dragoș Moștenescu și Laura Cosoi și invitata acestora, Andreea. De cealaltă parte, Ipate îi are pe Americanu’ și Bela, interpretați de Emil Mitrache și Alina Niculescu și invitatul acestora, Doru Cătănescu.

 

Echipele se vor bate din nou pentru premiul cel mare, în valoare de 10.000 de lei.

Vor trece prin probe dificile, în care vor trebui să-și demonstreze spiritul de echipă, dar energia pozitivă și momentele amuzante îi vor face pe cei de acasă să rămână în fața televizoarelor.

Primul conflict se naște la proba Turnul vedetelor, când echipa lui Ipate încearcă să saboteze cealaltă echipă, dându-le răspunsurile greșite. Nu lipsesc râsetele de pe fața tuturor participanților, atât la această probă, cât și la celelalte probe: Numele are cuvântul, În frunte ți-e pus, Ce cânți acolo? sau Ia-mă nene. Momentul artistic îl oferă Dragoș Moștenescu, care interpretează melodia lui Joe Cocker, Unchain My Heart, stârnind aplauzele tuturor.

 

Momentele comice și energia pozitivă îi va ține pe telespectatori în fața televizoarelor să se distreze împreună cu Bobo, Strunilă și Ipate, la Pro TV, iar mâine seară, de la 22:30, o nouă gașcă de vedete sunt pregătite să facă față confruntărilor amuzante!

 

Foto Credit: PRO TV

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară – RADAR DE MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017: A început Etapa Preliminară de votare pentru desemnarea celor 10 finalişti care vor merge în următoarea etapă de votare – finală! La cele 15 categorii participante, cititorii au propus nominalizări, iar tot cititorii vor alege şi câştigătorii. Etapa preliminară de votare este deschisă în perioada 8 februarie – 19 mai …

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending