Actorii din telenovela "€œUn colț de Rai”, Maite Perroni și Manne de la Parra, despre culisele vieții de cuplu și de pe platourile de filmare - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Televiziune

Actorii din telenovela “€œUn colț de Rai”, Maite Perroni și Manne de la Parra, despre culisele vieții de cuplu și de pe platourile de filmare

Published

on

Manne de la Parra, actorul pe care telespectatorii il pot urmari in telenovela “Un colt de rai”, difuzata ACASA, de luni pana vineri, la ora 17.30, a dezvaluit faptul ca se simte extraordinar pe platouri alaturi de iubita sa, Maite Perroni.

Manne a marturisit ca au o mare responsabilitate intrucat nu trebuie sa imbine lucrurile personale, intime, cu cele din scenariul telenovelei. “A fost placut, chiar amuzant si sunt sigur ca am reusit sa transpunem mai bine pasiunea si chimia dintre noi dincolo de micul ecran. Este o telenovela cu elemente comice si din punctul meu de vedere reuseste sa ii determine pe oameni sa reflecteze la o problema esentiala: cine suntem noi cu adevarat si care este scopul nostru pe Pamant”.

Despre viata lui sentimentala, actorul a afirmat ca totul merge spre bine: ”Este foarte important sa existe un echilibru in tot ceea ce faci si cred ca sentimentul cel mai frumos este acela de a simti ca persoanele dragi sunt alaturi de tine.”

Publicul de ACASA ii pot urmari pe Maite Perroni si Manne de la Parra in telenovela cu accente de comedie “Un colt de rai”, difuzata de luni pana vineri, de la ora 17.30.

Comentarii

comments

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending