Connect with us

Seriale

Actorii din VLAD au avut parte de aventuri la filmările din Istanbul

Published

on

Reclame

Povestea serialului VLAD continuă cu un nou sezon în care răzbunarea prinde forme nebănuite. Alianțele se schimbă, încrederea scade, iar trădarea apare de unde te aștepți mai puțin. Noi personaje care tulbură jocul pentru putere apar și schimbă destinele tuturor. Filmările pentru următorul sezon au început în forță, iar o parte din poveste a fost creată în Istanbul.

„Când ne-am gândit să facem un nou sezon, eram foarte conștienți de începutul nostru, de primele noastre episoade filmate în Grecia, unde am surprins cadre deosebite. Așa că și pentru începutul sezonului următor avem acțiune, secvențe uimitoare pe care am ținut neapărat să le filmăm în locuri speciale, extraordinare, care să-i surprindă pe cei care ne urmăresc.

Așa am ajuns să filmam în Istanbul – un oraș minunat, plin de viață și istorie, cu locuri incredibile. Am reușit să avem primele secvențe pline de acțiune, cu peisaje superbe. Practic, avem cel mai interesant început, pentru ca povestea din VLAD să fie reinventată.”, spune Jesús del Cerro, regizorul serialului.

Adrian Nartea și George Piștereanu față în față cu paza de coastă!

În timpul filmărilor pe Canalul Bosfor, Adrian Nartea și George Piștereanu au avut parte de o adevărată aventură: paza de coastă a venit după ei în momentul în care se amenințau cu armele pentru filmarea unei secvențe importante.

„Întâmplarea de pe Canalul Bosfor nu a fost singura. Avem foarte multe lucruri amuzante pe care le-am trăit în Istanbul. Au venit mascații după mine în Moschee pentru că alergam cu pistolul în mână. Ca să rămân tot la povești despre alergat, un tânăr student a văzut că fugeam agitat prin mulțime – pentru că așa era secvența, și s-a pus în fața mea să mă oprească. Am avut multe peripeții și au ieșit cadre uluitoare pe care abia aștept să le vedeți în sezonul următor, a povestit Adrian Nartea.

Noul sezon va fi difuzat la începutul anului 2020. Miza lui VLAD este mare, iar lupta pentru putere se va ține doar între cei mai buni, cei care sunt mereu cu un pas înainte și sunt capabili să elimine pe oricine le stă in cale.

Acum, că ai descoperit aventurile palpitante de care actorii din Vlad au avut parte, te invităm să citești și „Explicaţiile psihologului Laura Maria Cojocaru: frica ne afectează corpul și ne ține departe de succes”.

Foto: PR

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending