Connect with us

Premieră TV

Actorul Gabriel Garko revine la TVR 2 cu un serial în premieră – Secretul ochilor verzi

Published

on

Foto Credit: TVR

Veste bună pentru fanii îndrăgitului actor italian Gabriel Garko. Starul atât de apreciat de telespectatori, în seriale de succes precumOnoare şi respect”, „Rudolf Valentino: destinul unei legende”, „În apărarea fiului” sau Păcatul şi ruşinea”, revine la TVR 2. În fiecare sâmbătă, de la ora 22:10, urmărim o nouă miniserie italiană în premieră.

Dragoste, intrigi, trădare şi teribile întorsături de situaţie sunt ingredientele producţiei care debutează pe 23 octombrie, de la ora 22:10, „Secretul ochilor verzi” (Occhi verde veleno – Italia, 2001). În regia lui Luigi Parisi, cu Eva Grimaldi, Gabriel Garko, Virna Lisi şi Ricky Memphis în rolurile principale, miniseria în două părţi „Secretul ochilor verzi” spune povestea unei tinere avocate, Federica Felici, care crede sincer în nevinovăţia clientei şi prietenei sale, Laura Conti, acuzată că i-ar fi curmat viaţa propriului soţ. Gata să meargă până-n pânzele albe pentru a obţine eliberarea Laurei, Federica reuşeşte să dea de urma celei care pare a fi adevărata făptaşă, amanta acestuia. Dar misterul e departe de a fi rezolvat: în urma unei teribile întorsături de situaţie, Federica cere sprijinul avocatului familiei Conti, seducătorul Carlo Roversi, de care se îndrăgosteşte şi, fără să-şi dea seama, devine prizoniera unui ghem de intrigi şi secrete familiale.

AdvertisementPentru Eva Grimaldi, rolul avocatei curajoase şi idealiste, de partea oamenilor săraci, este prima interpretare ca protagonistă. Clienții ei erau marginalizații, hoții, imigranții, până când într-o zi se întâmplă să apere o fostă colegă de școală, înrudită cu cea mai bogată familie din oraș. „Am fost atât de impresionată de puterea personajului, încât l-am bătut la cap pe regizorul Luigi Parisi timp de zece zile, pentru a putea primi o audiție”, spunea la acea dată Eva Grimaldi.Alături de Eva Grimaldi, în acest thriller cu un final neașteptat mai joacă Gabriel Garko, într-un rol ambiguu, o fermecătoare Caterina Vertova, un neobișnuit Ricky Memphis în costum și cravată și, de asemenea, celebra Virna Lisi, entuziasmată că poate colabora cu un tânăr regizor atât de talentat (în anul 2001, regizorul Luigi Parisi avea doar 29 de ani).Actorul Gabriel Garko şi-a croit un drum perfect atât în cinematografie, cât și în televiziune. „Îmi place să lucrez în ficțiune”, mărturisea Gabriel Garko pe care îl vom mai putea urmări la TVR 2 în această toamnă şi în producţia „Culoarea prieteniei / I colori della vita”  – o dramă romantică în care două tinere, prietene nedespărţite, se îndrăgostesc de acelaşi bărbat, „Legături de sânge / Sangue caldo”, o poveste despre iubire şi răzbunare în Italia anilor ’60, cu Manuela Arcuri, protagonista din „Păcatul şi ruşinea”, este titlul unei alte ficțiuni din programul de toamnă TVR 2. Aici, Gabriel Garko va juca rolul unui infractor care însă are onoare, Arturo La Paglia, cunoscut sub numele de Mister şi care vrea să dea o ultimă lovitură, jaful secolului, pentru a trăi apoi fericit cu iubita lui. Pe scurt, filmul este un amestec de acţiune și romantism în regia lui Luigi Parisi şi Alessio Inturri.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending