Connect with us

EVENTS

Actorul Kenan Thompson este gazda Galei People’s Choice Awards 2021

Published

on

Photo Credit: Mary Ellen Matthews – NBC

E! anunță că actorul Kenan Thompson va prezenta Gala de la ediția din 2021 a People’s Choice Awards, premiile care celebrează toate formele de divertisment, votate în întregime de către fani. Anul acesta, Thompson a fost nominalizat pentru prima dată la People’s Choice Awards la categoriile „Comedy TV Star” și „Male TV Star” pentru contribuția din cadrul emisiunii Saturday Night Live.

Festivitatea de premiere 2021 People’s Choice Awards este difuzată în noaptea de marți spre miercuri, 7 decembrie, în direct din Barker Hangar în Santa Monica, California, de la 4 a.m. Reluare galei este programată miercuri, pe 8 decembrie, de la ora 22:00.

Advertisement

„Nu pot să cred că o să prezint pentru PCAs! Mă simt privilegiat să fiu nominalizat la două categorii pentru Saturday Night Live. Sunt vremuri foarte bune!”, a declarat Kenan Thompson. „Felicitări tuturor nominalizaților, cu toții suntem deja câștigători!

„Kenan este versatil și de peste trei decenii este extrem de dedicat când vine vorba de divertisment de calitate, care să genereze amuzament, asta l-a propulsat printre cei mai admirați comedianți ai zilelor noastre,” a declarat Jen Neal, Executive Vice President, Live Events, Specials & E! News, NBCUniversal Entertainment Television and Streaming. „Suntem nerăbdători să îl vedem pe scena People’s Choice Awards unde, cu umorul și carisma sa, cu siguranță îi va încânta pe fani.

Advertisement

Thompson este implicat timp de 19 sezoane în proiectul Saturday Night Live și este cel mai vechi membru al echipei. El a interpretat personaje ca Rev Al Sharpton, Charles Barkley, Steve Harvey și David Ortiz. Printre momentele memorabile se numără „Weekend Update” în rolul reporterului Jean K. Jean, „Cinema Classics”, gazda Reese De’What și gazda Darnell Hayes pentru „Black Jeopardy”. Thompson este de asemenea producător executiv al comediei NBC, Kenan.

Anul acesta Thompson a primit două nominalizări la premiile Emmy la categoria Outstanding Lead Actor in a Comedy Series pentru rolul din Kenan și la categoria Outstanding Supporting Actor in a Comedy Series pentru contribuția din Saturday Night Live. Thompson a mai fost nominalizat la premiile Emmy în 2018 și 2020 pentru contribuția din cadrul proiectului Saturday Night Live. Thompson a primit o statuetă Emmy pentru Outstanding Original Music and Lyrics în 2018 pentru melodia „Come Back, Barack” prezentată în cadrul Saturday Night Live, dar și o nominalizare în 2017 pentru melodia „Last Christmas”. A lucrat și cu Adam Sandler, Samuel L. Jackson și Morgan Freeman. 

Festivitatea de premiere 2021 People’s Choice Awards este difuzată în noaptea de marți spre miercuri, 7 decembrie, începând cu 2021 People’s Choice Awards: Live From E! de la 02:00 a.m. și continuând cu ceremonia de la 4 a.m. Reluare galei este programată miercuri, pe 8 decembrie, de la ora 22:00.

Advertisement

Pentru noutăți și conținut exclusiv, urmăriți @eentertainmentromania (Instagram) şi @Eentertainmentro (Facebook). People’s Choice Awards și Live from E!: The 2021 People’s Choice Awards sunt produse de Den of Thieves și îi are ca producători executivi pe Jesse Ignjatovic, Evan Prager și Barb Bialkowski.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending