Connect with us

Emisiuni

Actrița Cristina Cioran se alătura echipei noului reality show Ferma Vedetelor de la PRO TV

Published

on

Următorul concurent confirmat în echipa fermierilor celebri este Cristina Cioran, care va intra în casa de la Ferma vedetelor alături de Ștefan Stan, Vica Blochina, Augustin Viziru,Oana Radu, Dima Trofim, Tudorel Filimon, Dan Helciug și Mioara Velicu, Doinița Oancea și Corina Drăgulescu.

Bine cunoscuta actriță a jucat în telenovele marca Acasă precum Numai iubirea sau Păcatele Evei, și a debutat ca prezentatoare la același post TV, devenind cunoscută publicului larg. Cristina Cioran se pregătește să schimbe peisajul și să renunțe la rochii și pantofi cu toc în favoarea hainelor groase și a cizmelor de cauciuc, mai potrivite condițiilor de la fermă.

Carismatica actriță a cerut sfaturi de la oamenii care trăiesc la țară, pentru a se descurca cât mai bine în această nouă provocare:Mă pregătesc intens, în sensul că am vorbit cu oameni care trăiesc la țară și am aflat o grămadă de lucruri interesante, care cu siguranță mă vor ajuta în Ferma Vedetelor. Am acceptat să intru în acest proiect pentru că nu am această experiență de fermă, nu am avut bunici la țară și acum îmi trăiesc a doua copilărie”.

[sam id=”12″ codes=”true”]

Cristina, fire deschisă și entuziastă, mărturisește: “Sunt foarte încântată de proiectul Ferma Vedetelor, consider că este aventura vieții mele, de până acum. Îmi plac provocările, sunt foarte curajoasă și cred că această experiență îmi va schimba viața în bine. Voi înțelege și mă voi lovi de greutățile pe care le au cei care trăiesc la țară. Voi învăța să am grijă de animale și să construiesc o fermă. Poate la un moment dat voi dezvolta această experiență și cu ajutorul lui Dumnezeu îmi voi face o fermă a mea, în această viață”.

Provocările zilnice prin care vor trece cei 12 fermieri sunt atât fizice, cât și psihice. Tăria de caracter, curajul, determinarea și munca în echipă sunt doar câteva dintre calitățile necesare pentru a ține echipa unită. Mentorul Fermei nu îi va menaja, ci le va da sarcini zilnice pe care vor trebui să le ducă la bun sfârșit pentru a câștiga bani sau alimente. Iulia Vântur, gazda emisiunii, le va oferi sprijinul ei, îi va sfătui, încuraja și determina să finalizeze probele, însă le va da și ea sarcini care vor trebui îndeplinite pentru a avea acces la anumite beneficii.

Peripețiile prin care vor trece, cum se vor descurca 12 firi diferite în aceeași casă, în condiții de viață extreme și lipsite de confort, vom vedea din martie în cel mai tare reality-show 100% românesc: Ferma Vedetelor!

Foto Credit: PRO TV

CITESTE SI:

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending