Connect with us

Vedete

Actriţa Neslihan Atagül cucereşte tot mai mulţi telespectatori la nivel internaţional

Published

on

Foto Credit: Kanal D
Reclame

Faima celebrei actrițe Neslihan Atagül, cea care dă viață personajului principal feminin din serialul fenomen „Fiica ambasadorului”, difuzat de luni până vineri de la ora 20:00, la Kanal D, a depășit rapid granițele țării, ajungând o vedetă de talie mondială.

Frumusețea actriței a făcut înconjurul lumii, din Statele Unite până în Orientul Mijlociu, și din America Latină până în Africa, iar talentul lui Neslihan a contribuit puternic la achiziția producțiilor turcești în diferite teritorii, în ultimii ani. Cariera ei în industria divertismentului a început de la o vârstă fragedă și de atunci a devenit, pas cu pas, una dintre cele mai populare actrițe.

Fanii frumoasei și talentatei Neslihan au fost cuceriți iremediabil de aceasta încă de la rolul Nihan în serialul „Kara Sevda” („Dragoste infinită”), producție difuzată și la Kanal D, iar publicul din America Latină a supranumit-o pe Neslihan Atagul „Regina serialelor turcești”. „Dragoste infinită” și „Fiica ambasadorului” au ocupat primul loc în audiențe în aceste teritorii și au intrat în lista TT (trend topic) cu eticheta „Efectul Neslihan Atagül”, iar pe rețelele de socializare au constituit unul dintre subiectele cele mai populare.

Presa din America Latină spune următoarele despre Neslihan Atagül: „Cea mai faimoasă și de succes actriță din serialele turcești este Neslihan Atagül. (…) Neslihan este, de asemenea, regina serialelor turcești.” Celebra actriță a făcut o ședință foto specială și s-a aflat pe coperta uneia dintre cele mai citite publicații din America Latină și SUA, ¡Hola!, iar faptul că frumoasa actriță a vorbit în limba spaniolă, în videoclipul de promovare al revistei, a fost extrem de apreciat.

Nu pierdeți, de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, serialul fenomen „Fiica ambasadorului”, cu Neslihan Atagul și Engin Akyurek în rolurile principale. O poveste de dragoste incredibilă, care are toate ingredientele pentru a cuceri publicul, filmată în locații uimitoare de-a lungul Mării Egee.

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending