Connect with us

ENTERTAINMENT

Acuzații de trădare la Survivor România. Concurentul care ”trebuie să zboare acasă”: ”A încălcat promisiunea”

Acuzații de trădare la adresa lui Andrei Krișan, la Survivor România. Fostul Războinic, propus pentru eliminare

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Acuzații de trădare la Survivor România 2023, la adresa lui Andrei Krișan. Fostul Războinic este propus către eliminare.

În noua ediție Survivor România au loc acuzații de trădare, iar Andrei Krișan este propus pentru eliminare. Fostele sale coechipiere de la Războinici sunt de părere că acesta nu a avut un comportament potrivit.

Noul sezon AMERICA EXPRESS va începe din toamnă, la Antena 1. Cine sunt primi concurenți confirmați

Acuzații de trădare la adresa lui Andrei Krișan, la Survivor România. Fostul Războinic, propus pentru eliminare

Marți seară va fi difuzată o nouă ediție Survivor România, iar concurenții vor disputa Jocul pentru Imunitate, în urma căruia se fac nominalizări pentru eliminare.

Andrei Krișan este propus pentru eliminare în această seară. Alexandra Ciomag și Alexandra Porkolab au motivat de ce au făcut această alegere. Fostul Războinic se înțelege foarte bine cu Ștefania Stănilă și cu Carmen Grebenișan, cu care a format un grup.

Alexandra Ciomag îl consideră fals și trădător pe fostul ei coechipier, spunând că nu a respectat promisiunea făcută de cei care au fost în echipa Războinicilor și că acum este de partea lui Carmen și a Ștefaniei.

VIDEO Andreea Moromete de la Survivor, desființată de faimoasa Bianca Patrichi: „E șocant!”

“În această seară îl voi vota pe Krișan, deoarece a încălcat promisiunea pe care ne-am făcut-o noi, foștii Războinici. Totodată pot spune că a fost și fals pentru că tot timpul s-a ascuns în spatele unor oameni și nu a vrut să își spună punctul de vedere.

Din punct de vedere sportiv, să nu mai zic că pe când eram Războinici spunea că el e omul de sacrificiu. Iar acum când se bate cu fetele spune: Uau cât de tare e. Fii bărbat când joci cu bărbații, nu acum. Nu mi se pare normal”, a spus Alexandra Ciomag.

La rândul său, Alexandra Porkolab îl nominalizează pe Andrei Krișan tot pe criterii sociale. Concurenta este de părere că tânărul nu a avut o atitudine demnă de această competiție.

“Îl voi nominaliza pe Andrei Krișan din punct de vedere social. Din punctul meu de vedere, modul în care el a mers în acest concurs nu este unul demn de Survivor”, a fost reacția Alexandrei Porkolab.

Pe cine nominalizează Andrei Krișan

Alexandra Ciomag este propunerea pentru eliminare a lui Krișan. “Dacă ai avea amuleta te-ai salva pe tine sau pe altcineva. Votul meu este pentru Alexandra Ciomag”, a spus Andrei Krișan.

În cadrul ediției de luni seară, Andrei Krișan a dezvăluit strategia secretă pe care a plănuit-o și care a implicat eliminarea Andreei Moromete. Tânărul a vrut ca Ștefania și Carmen să rămână în competiție, așa că a a ales să o nominalizeze pe Andreea, care a părăsit competiția săptămâna trecută.

Trebuie menționat că încă dinainte ca jocul pentru imunitate să înceapă, Alexandra Ciomag a spus clar că își dorește ca Andrei Krișan să ”zboare acasă” cât mai repede. ”Îmi doresc din tot sufletul să iau colanul de imunitate și da, de ce nu să-l nominalizez. Este unul dintre concurenții care e pe lista mea și trebuie să zboare acasă cât de curând”, spunea fosta Războinică.

Advertisement
3 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending