Connect with us

EVENTS

Ada Condeescu joaca alaturi de Horatiu Malaele in “Jocul vietii si al mortii”

In spectacolul de teatru “Jocul vietii si al mortii” care se va juca la Teatrul de pe Lipscani din 5 februarie vor juca si Bogdan Malaele, Lari Giorgescu si Mircea Constantinescu.

Published

on

Ada Condeescu va fi Ana, personajul principal feminin din spectacolul de teatru “Jocul vietii si al mortii”, o adaptare dupa Horia Lovinescu, a carui regie este semnata de Horatiu Malaele care va fi jucata la Teatrul de pe Lipscani, pe 5 februarie, de la ora 19.00.

“Este vital pentru un actor care face mai mult film, sa se intoarca la scena si sa construiasca un personaj in teatru. Am fost atat de entuziasmata cand am aflat ca o sa joc in piesa lui Lovinescu impreuna cu Horatiu Malaele incat mi-a trebuit un timp indelungat sa realizez ce mi se intampla si sa revin cu picioarele pe pamant”, afirma cu entuziasm Ada Condeescu.

Actrita are deja in palmares 6 roluri principale in lungmetraje nationale si internationale, a castigat premiul “Heart of Sarajevo” pentru cea mai buna actrita la festivalul de Film de la Sarajevo in anul 2011 pentru rolul din “Loverboy” si a primit Trofeul Shooting Stars in 2013 la Berlin pentru unul dintre cei mai buni 10 actori europeni.

Interpretarea alaturi de un actor precum Horatiu Malaele reprezinta pentru Ada Condeescu o lectie de geniu de care se bucura la fiecare repetitie si la fiecare pas pe care il face pe scena teatrului:

“Privindu-l pe Horatiu Malaele am simtit de aproape ce inseamna geniul si usurinta jocului pe scena, este fascinant. Sunt onorata si fericita ca traiesc experienta unui spectacol atat de adevarat si frumos.”

Personajul Ana din “Jocul vietii si al mortii” pe care Ada Condeescu il interpreteaza este fascinant atat pentru actor, cat si pentru spectator si are o evolutie cat o viata: “Ana, personajul meu are o evolutie minunata, trece de la starea de naivitate a unui copil la femeia aflata la inceput de drum, sunt multe emotiile prin care trec.”

In spectacolul de teatru “Jocul vietii si al mortii” care se va juca la Teatrul de pe Lipscani din 5 februarie vor juca si Bogdan Malaele, Lari Giorgescu si Mircea Constantinescu.

ada condeescu si horatiu malaele

Foto Credit: talentivity.ro

Citeste si:

Emisiunea ”Exces de putere”, prezentată de Oana Stancu revine în grila Antena 3
United Media Services va coordona contul de media al Scandia Food
Hărțuitorii, un nou serial de excepție, în premieră la DIVA

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending