miercuri, februarie 21, 2024
More
  AcasăTeleviziuneReality ShowAda și Tony Galeș au câștigat amuleta și Joker-ul etapei, la America...

  Ada și Tony Galeș au câștigat amuleta și Joker-ul etapei, la America Express. Diseară, cazare cu probleme pentru Anamaria Prodan.

  Ieri seară, la America Express, a început etapa a șaptea pe Drumul Soarelui, ultima din Ecuador înainte de trecerea în Argentina. Iar careul la care s-au adunat cele șase echipe rămase în competiție a adus o surpriză de proporții pentru Romică și Cătălin Țociu, echipa salvată la finalul etapei trecute: celor doi concurenți li s-a alăturat Anamaria Prodan în aventura America Express. Acesta a fost prețul plătit de ei pentru noua șansă de a rămâne în concurs. Tot aseară, s-a desfășurat prima cursă a etapei, dar și jocul pentru amuletă și Joker, câștigat de Ada și Tony Galeș. În seara aceasta, urmează cursa pentru marea imunitate, iar dincolo de misiunile surprinzătoare, cazările sunt în sine o probă dură pentru concurenți. ”N-am văzut așa ceva în viața mea!”, a declarat Anamaria Prodan.

            După ce Zeul Soare s-a arătat îndurător cu Romică și Cătălin Țociu la finalul cursei pentru ultima șansă, startul noii etape a fost momentul în care au aflat ce handicap vor primi, conform regulamentului, pentru verdictul favorabil de care au avut parte. Iar surpriza nu a fost doar a lor, ci a tuturor echipelor de la careu. ”Eu cred că Ana a venit să ne ajute” a afirmat Romică Țociu, după ce Anamaria Prodan și-a făcut apariția. ”Cu siguranță vin la greu, știu ce mă așteaptă”, a comentat Anamaria. Dar aventura îi va depăși previziunile chiar în ediția America Express din această seară, când Anamaria se va confrunta cu o cazare extrem de problematică.

  ”N-am văzut, n-am visat și nici n-o să mai văd cât trăiesc așa ceva. Asta nu era o casă, era un loc părăsit”, a fost reacția ei. ”Anei i-a fost frică să deschidă și frigiderul ca să nu sară ceva de acolo. Eu cred că Ana a trăit cea mai groaznică noapte din viața ei”, a povestit Romică Țociu. Întregul moment urmează în ediția de diseară, când Romică va descoperi cât îi ajută și cât îi încurcă, de fapt, handicapul primit.

            Se anunță o cursă încordată pe Drumul Soarelui, întrucât în ediția acestei seri, Irina Fodor va da startul cursei pentru marea imunitate a etapei a șaptea. Este imunitatea care vine la pachet cu biletele pentru Argentina, următoarea țară de pe ruta aventurii America Express, cea în care se va juca și marea finală. Așadar, miza este uriașă. Iar provocările sunt pe măsură. Despre ce misiuni este vorba și cine va câștiga mult râvnita imunitate telespectatorii vor afla în ediția reality show-ului difuzată de Antena 1 și pe AntenaPLAY în această seară, de la ora 20:30.

  Dorin Huntai- Redactor-Șef

  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro

  Dorin Huntai- Redactor-Șef
  Dorin Huntai- Redactor-Șefhttps://www.radardemedia.ro
  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente