Adam Sandler are propria stea pe Hollywood Walk of Fame - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Adam Sandler are propria stea pe Hollywood Walk of Fame

Published

on

 

Comediantul Adam Sandler si-a vazut visul cu ochii. De acum inainte, Adam se poate lauda cu o stea pe Hollywood Walk of Fame, alee inchinata celebritatilor din industria cinematografiei, teatrului si a muzicii.

“ Asta e ceva urias. Ma simt onorat si nu-mi vine sa cred ca mi se intampla asa ceva”, a declarat magulit actorul. De-a lungul intregii ceremonii, Sandler a fost sustinut de sotia sa, Jackie, si de cele doua fiice, Sadie si Sunny. Acestea din urma au facut deliciul spectatorilor si mai ca l-au eclipsat pe Adam. Mai mult, in timp ce urca pe podium pentru a lua in primire steaua cu numarul 2341, actorul a cerut aplauze pentru copii sai, asupra carora “ nu are nici un control”. “ M-au facut mereu sa simt ca ma pricep la ceva, iar atunci cand am dat gres , mi-au dat incredere in mine”, le-a multumit Sandler fetitelor sale.

Adam Sandler si-a inceput cariera in anii 90’ ca scriitor si comedian in “ Saturday night live”, apoi a evoluat spre film si a jucat in “ Happy Gilmore”, “ Billy Madison” si “ The Wedding Singer”. El a aparut in 11 filme cu incasari de sute de milioane de dolari si, de curand, a impartit platourile de filmare cu Jennifer Aniston in “ Just go with it” care va aparea pe marile ecrane din 11 februarie.

Foto credit: buzznet.com

Susa: theenvelope.latimes.com

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending