Adda a avut parte de un şoc la „Te cunosc de undeva! „M-am speriat când am văzut machiajul!” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Adda a avut parte de un şoc la „Te cunosc de undeva! „M-am speriat când am văzut machiajul!”

Published

on

             Sâmbăta, de la ora 20.00, la Antena 1, se poartă transformările. Cei 11 concurenți ai celui de-al 15-lea sezon „Te cunosc de undeva!”au apelat din nou la peruci, chelii şi barbă falsă, lentile de contact sau unghii false, totul ca să intre cât mai bine în pielea personajelor din cea de-a şasea ediţie a transformărilor.

 

Pentru această gală, Ruleta i-a adus Addei un personaj poate simplu la prima vedere, dar care i-a dat ceva bătăi de cap artistei, care a fost nevoită să petreacă ore bune în cabina de machiaj pentru a se transforma în Pitbull. Tot acolo, aceasta a avut parte şi de o sperietură de zile mari în momentul în care totul a fost finalizat: Când m-am uitat în oglindă, m-am speriat. Pur şi simplu eram 1 la 1 cu tata. N-am ştiut dacă sunt Nicuşor sau Pitbull!”, a mărturisit amuzată Adda.

Cum se va descurca Adda cu noua provocare, dar şi care va fi cea mai bună transformare a acestei gale, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbăta aceasta, de la ora 20:00, în cea de-a şasea ediție a transforming show-ului Te cunosc de undeva!

 

 

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending