Connect with us

Emisiuni

ADDA şi Radu Bucălae, puşi în dificultate de coregrafie la Te cunosc de undeva!

ADDA: „Au încercat să mă înveţe şi mama, şi soacra, şi soţul… degeaba!”

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată chiar în Sâmbăta Mare, de la 20:00, la Antena 1, le aduce telespectatorilor o nouă serie de transformări spectaculoase şi momente artistice de excepţie, dar şi multe faze amuzante, ale căror protagonişti sunt cele 8 cupluri de vedete concurente.

Ironia ruletei au simţit-o din plin şi ADDA şi Radu Bucălae, cei cărora săptămâna trecută le-a jucat feste şi nu a vrut să le dezvăluie melodia până la antrenamente. Şi nu degeaba a fost atât de aşteptat momentul, căci le-a pregătit o transformare  cu totul şi cu totul specială –  OPUS – „Live is life”. Nu doar faptul că au aflat târziu piesa,  ci şi coregrafia le-a dat mari bătăi de cap celor doi artişti, care s-au văzut nevoiţi să înveţe să facă roata pentru a putea performa pe scena transforming show-ului de la Antena 1. 

„Roata mea e un triunghi, pe care îl arăt când intru în scenă așa!”, a glumit ADDA, care le-a mărturisit juraţilor că deşi şi-a dat tot interesul ca să reuşească să execute corect elementul acrobatic, nu a reuşit. „Pe mine m-a antrenat și soțul meu acasă… M-a antrenat și nepoțelul meu de cinci ani și tot n-a ieșit. M-au antrenat și mama, și soacra mea, nu se poate!”.

Cum s-au descurcat ADDA şi Radu, dar şi colegii lor cu transformările din cea de-a treia gală Te cunosc de undeva!, telespectatorii vor putea afla urmărind show-ul sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1. Iar până atunci, îşi pot vota în continuare transformarea favorită din cea de-a doua gală pentru Premiul de Popularitate, acordat în marea finală pe vot.a1.ro. După difuzarea galei pe TV, Zarug îi invită pe telespectatori în backstage-ul show-ului ca să urmărească un nou episod exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party, pe AntenaPLAY.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending