Connect with us

Emisiuni

ADDA și Radu Bucălae, scene emoționante în semifinala Te cunosc de undeva!

Și „rivalii“ lor, și jurații au privit interpretarea cu lacrimi în ochi: „Mi-a venit să plâng“

Published

on

Fot Credit: Antena 1
Reclame

Versuri copleșitoare, detalii forte de actorie și o coregrafie impresionantă – acestea au fost ingredientele folosite de ADDA și Radu Bucălae ca să creeze scene emoționante în semifinala Te cunosc de undeva!

Atât jurații, prezentatorii, cât și ceilalți concurenți ai transforming show-ului au privit interpretarea colegilor lor cu lacrimi în ochi. În plâns au izbucnit și ei, după ce și-au încheiat momentul, fiind mulțumiți de rezultatul final. Performance-ul celor doi, dar și cum s-au descurcat și celelalte șapte echipe în semifinala sezonului 19, telespectatorii pot urmări mâine seară, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Radu Bucălae a mărturisit că ADDA a fost cea care a făcut lista cu piese din care ruleta a decis una pentru semifinala Te cunosc de undeva!, iar cântăreața a precizat că a ales melodii pe care să le poată interpreta cu o oarecare ușurință și colegul ei. La antrenamente, hitul „Papaoutai“ al lui Stromae le-a adus provocări de tot felul. „Mie îmi vine să plâng, pe mine mă sensibilizează foarte tare clipul și mesajul, și tot, chiar dacă nu înțeleg cuvintele. Are un mesaj foarte puternic, e o piesă pe care o poate cânta și Radu. E în franceză, într-adevăr, e foarte greu, însă, are o emoție… pe mine m-a atras ca pe un magnet. Știam și piesa, îmi plăcea“, a mărturisit ADDA.

Una dintre misiunile grele pe care le-au avut ADDA și Radu Bucălae s-a numărat aceea de a transmite mesajul înduioșător al compoziției muzicale. Despre acest detaliu important Adriana Trandafir a precizat: „Mesajul este unul sigur: copiii au nevoie de tați, au nevoie de iubire și de apărare“.

În platoul de filmare al emisiunii s-au derulat trăiri puternice de la primele acorduri ale piesei „Papaoutai“ și până la ultimele. „Mie mi-a venit să plâng… Subiectul acesta puternic – legătura dintre fiu și tata. Există o nevoie și o legătură a oricărui băiat să fie alături de tatăl lui, indiferent sub ce formă. Este minunat că ați pus în scenă atât de frumos acest moment,  atât de credibil, atât de expresiv toți trei (n.r.: și fiul unei dansatoare), de fapt, toți membrii baletului“, a declarat Ozana Barabancea, iar ADDA a adăugat: „Pe mine m-au emoționat cel mai tare versurile care zic: «Toată lumea știe cum se fac copiii, dar, nimeni nu știe cum se fac tații»“. 

Ulterior, Cristi Iacob a preluat cuvântul, iar mărturiile sale i-au făcut pe toți cei prezenți să plângă: „Eu am crescut fără tata. L-am cunoscut, l-am iubit foarte tare, Dumnezeu să-l ierte, a fost un om bun, un sculptor minunat. Dar, când eram mic, nu l-am avut și, acum nu vreau să fiu sentimentolaid, dar (…), practic, voi, în 3 minute, ne-ați arătat o viață întreagă. Asta se numește actorie și atât am avut de spus, pentru că sunt și eu om“.

Momentul copleșitor realizat de ADDA și Radu Bucălae, ale celorlalți concurenți și cine ajunge în ultima cursă pentru trofeul sezonului 19 Te cunosc de undeva! și premiul de 15.000 de euro, telespectatorii le vor putea urmări mâine seară, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV2 zile ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV4 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show4 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV4 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show4 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni5 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Seriale7 zile ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiunio săptămână ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending