Connect with us

AUDIENȚE TV

Adela – Adevăr şi eliberare, lider de piaţã cu finalul acestui sezon, pe toate categoriile de public

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

#dacăejoieAdela! Telespectatorii au urmărit aseară în număr foarte mare deznodământul celui de-al doilea sezon al serialului Adela – Adevăr şi eliberare, un final de sezon dramatic, cu totul neaşteptat, care s-a impus ca lider de audienţă, la nivelul tuturor categoriilor de public.  Mai mult, serialul a înregistrat aseară un record de audienţă la nivelul cotei de piaţă, atât pe publicul comercial, cât şi la nivel urban şi naţional. Peste 1.8 milioane de telespectatori, la nivel national, urmăreau aseară, în minutul de aur, 22:54, deznodământul sezonului doi Adela – Adevăr şi eliberare.

Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 20:30-23:04 serialul Adela a condus clasamentul audienţelor, la nivelul tuturor categoriilor de public. Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, serialul Adela s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie 7.5 puncte de rating și 24.9% cotă de piață(record în acest sezon), în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv, cu o medie de 6.1 puncte de rating şi 20.1% cotă de piaţă.

Şi la nivel urban, serialul Adela a fost prima opţiune a telespectatorilor, înregistrând un rating mediu 7.5 puncte şi 18.6% cota de piaţă (record în acest sezon), poziţia secundă fiind ocupată tot de Pro TV, cu 5.8 puncte de rating şi 14.3% cota de piată. Ierarhia s-a pãstrat şi la nivelul întregii ţări, serialul Adela fiind prima opţiune a telespectatorilor, în intervalul menţionat, cu un rating mediu de 8.9 puncte şi 20.7% cota de piaţă(record pentru acest sezon), în vreme ce Pro TV înregistra atunci doar 5.5 puncte de rating şi 12.9% cota de piaţă. 

A fost o seară a deciziilor radicale şi cu totul neaşteptate în ultimul episod din acest sezon pentru personajele din Adela – Adevăr şi eliberare. Paul (Mihai Călin) a anunţat-o pe Martha (Carmen Ionescu) că în curând va pleca din casă: „Dacă aşa o să te simţi tu fericit, faci cum vrei…Tu nu ai vrut niciodată să conduci compania, ai făcut totul din obligaţie!”. Totodată, Adi (Răzvan Krem Alexe) a avertizat-o pe Andreea (Oana Moşneagu): „Vezi că Nicu şi Mitu au spus tot la poliţie, s-a aflat tot! O s-o aresteze pe maică-ta!”, iar atunci când Nuţi intra în maşina poliţiei, Mitu i-a spus: „Într-o zi o să îmi mulţumeşti pentru asta!”.

Tot aseară, Lucian (Daniel Nuţă) şi-a găsit un nou aliat în persoana senatorului Iftimie (Lucian Pavel), un om însetat de răzbunare pe familia Andronic: „Sub pat găseşti puşca cu lunetă, o iei şi îţi faci treaba cu ea! Ai nevoie de lunetă ca să fim siguri că nimereşti ţinta!”. Andreea a fost cea care a observat laserul lunetei aţintit chiar pe Adela şi a făcut un gest de care puţini o credeau capabilă. Ce s-a întâmplat, de fapt, şi pe cine a nimerit glonţul tras de senatorul Iftimie, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Adela, ce va avea premiera în curând, la Antena 1.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban si National
Perioada 16 decembrie 2021

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Audiențe Adela 16 decembrie - LiderDeAudienţă

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending