Connect with us

Presa scrisă

Adela Diaconu, protagonista revistei Femeia (ediția august), cu un super interviu şi un shooting senzațional realizat de Marius Bărăgan

Published

on

            Femeia. de august o aduce în prim plan pe formidabila Adela Diaconu, un om plin de idei, plin de suflet și bucurie de viață! A învățat omenia din familie, a învățat disciplina și tenacitatea din tenisul de performanță pe care l-a practicat, a învățat de la viață să cunoască și să aprecieze oamenii. Adela este un om care știe cum și poate să construiască o lume mai bună – mai mult, a început să o facă! Citiți mai multe despre ea în interviul realizat de Ivana Iancu!

 

 

Despre proiectul nou de televiziune realizat împreună cu Asociația „Aici pentru Tine“ la Nova TV, care implică și comunitatea, făcându-ne atenți la durerea și nevoile celor din jur, despre „Gala Performanței & Excelenței“, care are deja 11 ani și readuce în atenția publicului valoarea și modelul social cu o nouă ediţie toamna aceasta, dar şi cât de important este să ai încredere în tine, putere și ambiție să construiești lucruri noi și frumoase pe plan profesional sau personal, cu aceeași energie indiferent de vârstă, citiţi în revista FEMEIA. de august.

 

Descoperiţi şi multe daruri ale lui Gustar, adică luna august: sfaturi pentru o hidratare de top, cele mai răcoroase ținute și cele mai cool salopete, meditații pentru dezvoltare personală, idei de la nutriționist pentru o vară delicioasă, dar cu puține calorii și rețete spectaculoase cu roșii. Iar pentru pasionaţii de Jocurile Olimpice, găsiţi câteva interviuri surpriză. Pentru că august este a opta lună, află și care este puterea cifrei 8 și, mai ales, de ce e importantă data de 8.08!

”În Biblie există o propoziție după care încerc mereu să îmi ghidez viața: „Este mai multă fericire în a da decât în a primi“. Fiecare zi este o minune de la Dumnezeu și o poți transforma în favoarea ta la orice vârstă. Permanent trebuie să ne reinventăm, iar odată ce ai ales speranța, totul este posibil. Schimbările și lucrurile noi vin ușor dacă le permitem, doar ideea greșită că ar fi greu ne oprește să fim extraordinari. Când faci din suflet ceva și nu doar pentru recunoaștere materială sau alte sentimente efemere, totul iese minunat.”

„Oamenii de calitate, frumoși și buni sunt foarte mulți în toate domeniile de activitate. Trebuie doar să avem ochi pentru ei și să îi apreciem la adevărata lor valoare, iar noi, cei care îi putem mediatiza, să o facem atât cât putem și depinde de noi. Culegi ce semeni și atragi ce meriți! Mulțumește-te cu ce este, dar caută mereu ceva mai bun! Foarte important este să ieșim din zona de confort și să devenim cea mai bună versiune a noastră.” – sunt cateva pasaje din interviul acordat de Adela Diaconu pentru FEMEIA. editia de august.

 

Revista poate fi achiziționată de la punctele de difuzare a presei, prin comandă online https://bit.ly/3kZsNG5, iar curierul o va aduce la adresa indicată sau în format electronic, de pe Magzter https://bit.ly/2TfnKpg.

Advertisement

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending