Adela Harnagea se alătura echipei PRO TV în calitate de responsabil pe producţia internă! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Televiziune

Adela Harnagea se alătura echipei PRO TV în calitate de responsabil pe producţia internă!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Începând cu luna decembrie, echipei de producție PRO TV i se alătură Adela Harnagea, care va ocupa poziția de Head of In-house Productions, fiind responsabilă de producțiile realizate de echipa internă PRO TV.

Fiind un profesionist experimentat pe piața televiziunii din România, Adela va prelua coordonarea echipei puternice de producție PRO TV, creată de Melanie Triebel, și va aduce un suflu local semnificativ pentru formatele și emisiunile produse in-house.

Adela Harnagea are o experiență de peste 20 de ani în televiziune, perioadă în care a fost implicată direct în coordonarea și supervizarea întregului proces de producție, de la selectarea și dezvoltarea formatelor, la pre-producție, producție, dezvoltare conținut, editare și post-producție.

Adela este cea care a produs în perioada 1996 – 2000 emisiuni de succes ale PRO TV, precum Te uiți și câștigi, Generația PRO, Prețul corect, Steaua ta norocoasă, dar și primul reality show produs în România, Vara ispitelor. În ultimii 10 ani, prin casa de producție pe care a înființat-o, Adela a fost responsabilă de producția a 36 de formate de televiziune.

Pentru mine, televiziunea este mai mult decât un simplu loc de muncă. Sunt una dintre persoanele norocoase, pentru care job-ul este pasiune! În PRO TV mă întorc cu inima deschisă și cu un entuziasm cum n-am mai simțit de mult. Îmi propun ca, împreună cu echipa minunată de producție pe care am găsit-o aici, să facem ca producțiile PRO TV să se mențină la cea mai înaltă calitate și să continue să seteze repere pentru întreaga industrie din România”, a declarat Adela Harnagea.

Adela va raporta direct către Stella Litou, Programming Director PRO TV, și va colabora îndeaproape cu Uli Baldauf, care face parte din echipa de producție din luna ianuarie și se ocupă de partea administrativă. Pentru emisiunile și formatele realizate în parteneriat cu case de producție externe, Stella Litou va avea sprijinul lui Sebastian Wimmer.

În ultimii 10 ani, Sebastian Wimmer a ocupat pozițiile de Production Manager și Head of Production pentru una dintre cele mai importante case de producție din Germania. Astfel, el a coordonat producția unor formate renumite la nivel internațional, precum Survivor și Fort Boyard, dar și documentare, emisiuni de entertainment, emisiuni concurs și seriale.

[nextpage title=”detalii pe urmatoarea pagina!”]

În cele 18 luni în care a fost Head of Production PRO TV, Melanie Triebel a avut misiunea de a consolida echipa PRO TV de producție și de a seta cele mai înalte standarde la nivel de imagine, sunet și spectacol. Încă de la sosirea sa în echipa PRO TV, a lucrat îndeaproape cu fiecare membru al echipei de producție și, împreună, au reușit să ducă mai departe nivelul de calitate al tuturor producțiilor marca PRO TV.

Advertisement

Melanie și-a lăsat amprenta puternică pe producții precum Vocea României, Românii au talent, Sunt celebru, scoate-mă de aici! și Ferma Vedetelor, alături de echipa de producție internă PRO TV, dar și MasterChef și Visuri la Cheie în parteneriat cu case de producție externe.

Melanie a reușit să își atingă toate aceste obiective, dând dovadă de dedicare și implicare. Echipa PRO TV îi mulțumește lui Melanie pentru că a înțeles spiritul PRO și a menținut cele mai înalte standarde pentru fiecare dintre formatele pe care a lucrat.

PRO TV va continua să le ofere telespectatorilor producții de top, formate internaționale și locale valoroase și conținut premium, pe care aceștia le așteaptă și le apreciază.

Juriul MasterChef PRO TV

Juriul MasterChef
PRO TV

VOCEA ROMANIEI PRO TV

VOCEA ROMANIEI PRO TV

FERMA VEDETELOR

FERMA VEDETELOR

SUNT CELEBRU, SCOATE-MA DE AICI

SUNT CELEBRU, SCOATE-MA DE AICI

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending