Adela Popescu a trecut prin emoţiile primului spectacol de teatru (galerie foto) - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Adela Popescu a trecut prin emoţiile primului spectacol de teatru (galerie foto)

Published

on

Ieri seară, la avanpremiera spectacolului de licenţă susţinut la “La Scena”, Adela Popescu a trecut prin emoţiile primei piese de teatru, “Cameristele”, unde joacă împreună cu Alina Chindie, veveriţa de la “Happy Hour”, şi actriţa Cătălina Mustaţă.

Pentru Adela Popescu, prima experienţă cu scena teatrului a fost una emoţionantă, care i-a adus multe lacrimi de fericire, dar şi aprecierea publicului: “A fost foarte frumos, dar şi foarte emoţionant. Era un gen de emoţie despre care ştiai că te va ţine o oră şi jumătate.

Adică nu intri, spui replicile, ai emoţii şi după aceea ai scăpat. Când intri pe scenă şi oamenii sunt în faţa ta, dacă ai un dubiu sau nu eşti perfect… aceste lucruri se simt imediat şi nu ai cum să le ascunzi.”, povesteşte vedeta Acasă.

Alături de Adela Popescu, în sala de spectacol s-au aflat iubitul acesteia, Radu Vâlcan, bunele ei prietene, Dana Rogoz şi Laura Cosoi, dar şi spectatori care au venit special să o vadă în primul ei rol dintr-o piesă de teatru:

“M-am bucurat că pe lângă familie şi prieteni au venit şi oameni pe care nu-i cunoşteam, doar din dorinţa de a mă vedea într-un spectacol. Sper că le-a şi plăcut. Radu a fost foarte mândru de mine, a fost încântat şi a spus că vrea să vină chiar şi în seara asta.

Atmosfera de pe scenă este foarte diferită faţă de cea de pe platourile de filmare. Pe scenă trebuie să susţinem spectacolul în doar trei personaje şi să menţinem atenţia publicului o oră şi jumătate, spre deosebire de serial, unde o secvenţă poate să dureze între 3, 5 sau 10 minute.”

Astăzi, 12 mai, va avea loc premiera piesei de teatru “Cameristele”, scrisă de Jean Genet, în regia Ştefanei Samfira: “În această seară nu cred că o să am emoţii la fel de mari, dar când o să mă uit în sală şi o să văd publicul, iar o să mă emoţionez.”, spune frumoasa actriţă din telenovela “Iubire şi onoare”, difuzată de luni până joi, de la 20.30, ACASĂ.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending