Connect with us

Life Style

Adela Popescu la PRO TV? Actriţa, în cărţi pentru reality show-ul FERMA VEDETELOR!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

 

Actriţa Adela Popescu este în cărţi pentru a prezenta al doilea sezon al reality show-ului ferma Vedetelor de la PRO TV. Filmările vor începe în ianuarie 2016 pe o insulă din Cipru, notează Agenţia de Presă Mondenă.

Încă nu se ştie motivul pentru care se va renunţa pentru a mai prezenta show-ul Iulia Vântur, vedeta cu greutate în PRO TV.

Potrivit unor surse din cadrul Pro TV, citate de Agenţia de Presă Mondenă, Adela Popescu s-a descurcat cel mai bine la castingul desfăşurat zilele trecute.

“Dacă se va lua decizia înlocuirii Iuliei Vântur, fapt ce nu este sută la sută sigur în momentul de faţă, atunci prezentatoarea show-ului va fi Adela Popescu.

Au fost prezente la casting numeroase vedete, însă Adela este favorită. Ea s-a descurcat foarte bine” a precizat una din surse.

La castingul organizat au mai participat Gina Pistol şi Lili Sandu. Se zvoneşte, de asemenea, că Anamaria Ferentz va face parte din show în calitate de concurentă.

În show vor interveni şi alte schimbări – locaţie de filmare se va muta la o fermă din Cipru. Pe insula Cipru, condiţiile meteo sunt mult mai prietenoase în lunile ianuarie şi februarie, temperatura având o medie de 18-20 de grade.

Ferma Vedetelor este un reality show romanesc produs de PRO TV, care, în primul sezon a înregistrat audienţe de top. George Vintila a fost desemnat castigator dupa 3 luni de zile de concurs. 

FERMA VEDETELOR

FERMA VEDETELOR

 

[nextpage title=”FOTOGRAFII PE URMATOAREA PAGINA!”]

 

Ferma Vedetelor FINALA PRO TV Ferma Vedetelor PRO TV Ferma Vedetelor (3) -pro tv Ferma Vedetelor (5) Ferma Vedetelor (3) Ferma Vedetelor (8) Ferma Vedetelor (4) Ferma Vedetelor (3) Ferma Vedetelor catalin maruta PRO TV 2 Ferma Vedetelor (4) - loredana PRO TV Ferma Vedetelor concurentii baieti pro tv

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending