Connect with us

Emisiuni

Adela Popescu, vorbeşte despre cele 2 nunţi ale sale din acest an, în Superjurnalul de la Digi 24, unde este invitata specială a lui Toni Grecu!

Redactia Radar de Media

Published

on

Înapoi1 of 2

Cu iz muncitoresc, dedicată zilei de 1 mai, ediţia de duminică, 3 mai, a „Superjurnalului” de la Digi24 are toate ingredientele unei emisiuni perfecte: ştiri proaste transformate în glume bune, zâmbete multe, cravate tricolore, petrecere de 1 mai şi… o  invitaţie la 2 nunţi.

Invitata “Superjurnalului” este actrita Adela Popescu, care spune, în premieră, unde va avea loc nunta ei. “Nu o să fie în Bucureşti! Vom avea 50-60 de invitaţi, prieteni buni şi va fi undeva în toamnă. Si nu, nu vom fi îmbrăcaţi la patru ace”, i-a mărtusit Adela lui Jojo. Adela povesteste si despre „Nunta perfecta”, piesa de teatru in care va juca in curand. Rugată de Toni Grecu să intre în pielea unui personaj de telenovelă, trădat în dragoste, Adela Popescu a reuşit, prin reacţia ei,  să îi facă prezentatorului „Superjurnalului” o surpriză de proporţii.

Din sumarul ediţiei muncitoreşti a emisiunii difuzată duminică, de la 21.00, la Digi24, nu lipsesc subiectele seriose, abordate într-o notă amuzantă.

Reporterii „Surperjurnalului” vorbesc despre viţelul primit şpagă de procurorul şef al Parchetului de pe lângă Judecătoria Măcin,  despre o nouă instituţie de învăţământ, Academia infractorilor români, despre serbarea premierului Victor Ponta de la Palatul Victoria, dar nu ratează nici botezul nepotului lui Traian Băsescu. Iar Jojo ne prezintă, la Superfashion, cum a arătat, de-a lungul anilor, codul vestimentar al zilei de 1 mai.

Digi24 - superjunal  (1)

Foto Credit: Digi 24

Înapoi1 of 2

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending