Connect with us

A-Z NEWS

Adela Popescu repetă pentru spectacolul de licenţă

Published

on

Pentru Adela Popescu a început numărătoarea inversă până în momentul în care va urca, pentru prima dată, pe scenă, în spectacolul de licenţă care se va juca la “La Scena”.

 

Piesa de teatru, una clasică, se numeşte “Cameristele” şi este scrisă de Jean Genet. Regia este semnată de Ştefana Samfira, iar Adela va juca alături de colega ei, Alina Chindie, veveriţa de la “Happy Hour” şi actriţa Cătălina Mustaţă.

 

Pe 11 mai va avea loc avanpremiera spectacolului, iar pe 12 mai premiera. Adela are emoţii pentru că a început repetiţiile un pic cam târziu. “Ne-am apucat de repetiţii destul de târziu, repetăm de 3 săptămâni şi mi-e teamă să nu fie prea puţin pentru un spectacol atât de greu. Am tras mult şi am recuperat, am pierdut multe nopţi în podul Facultăţii de Teatru în ultima perioadă.”, mărturiseşte vedeta ACASĂ.

 

Cu toate că nu are nicio superstiţie legată de apariţia pe scena teatrului, Adela a avut o regulă clară pe perioada repetiţiilor – niciun apropiat nu a avut acces în locul unde se repetă piesă. Nici măcar iubitul ei, Radu.

 

“Este o etapă de lucru în care nu am simţit nevoia să existe păreri din toate părţile, mi se pare important să optezi pentru o singură direcţie pe care o hotărăşti cu regizorul. Aşa că, deşi e foarte curios, Radu nu a fost la nicio repetiţie. O să mă vadă prima dată pe scenă.

Advertisement

 

Nici prietena mea, Dana Rogoz nu a venit, şi e foarte curioasă. Sper să fiu o surpriză plăcută pentru toţi.”, spune emoţionată interpreta lui Carmen din telenovela “Iubire şi onoare”, difuzată Acasă, de luni până joi, de la 20.30.

 

Pe lângă ţinutele austere, ale unei cameriste, Adela şi Alina vor îmbrăca, pe scena teatrului, în timpul spectacolului lor de licenţă şi ţinute vaporoase create de Cristian Samfira:

 

“Doamna noastră, jucată minunat de Cătălina Mustaţă, este o doamnă cu rochii foarte frumoase şi noi îmbrăcăm, când ea este plecată, ţinutele ei. Suntem nişte apariţii foarte sexy, dar asta vor vedea spectatorii miercuri seară, la avanpremiera de “La Scena.”

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending