Connect with us
Avatar

Published

on

Sâmbătă, în ultima ediţie din acest sezon al emisiunii “Ce se întâmplă, doctore?”, Adela Popescu şi Dana Rogoz demonstrează că femeile pot fi originale prin combinaţii atent elaborate. De asemenea, cele două vedete fac câteva sugestii de ţinute pentru Revelion.  

Cele care îşi doresc să fie cuceritoare în noaptea dintre ani trebuie să aleagă ţinute care să le pună în valoare silueta, pe care să le accesorizeze cu bijuterii speciale.

Pentru că sărbătorile bat la uşă, iar aspectul fizic este în pericol, fanele emisiunii află reţete de prăjituri cu făină de migdale. Acestea reprezintă o soluţie ingenioasă, tocmai pentru că făina de migdale conţine proteine din belşug, grăsimi sănătoase şi foarte puţini carbohidraţi. De asemenea, şi făina fără gluten ajută la menţinerea siluetei.

Iar cei care nu se pot abţine de la sarmale află sâmbătă că efectele lor pot fi combătute şi cu ajutorul procedurilor de detoxifiere. O metodă japoneză, bazată pe infraroşii, elimină metalele grele din corp şi consumă câteva sute de calorii.

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending