Connect with us

ALL MEDIA

Adela Popescu si Amalia Nastase se alatura campaniei ”Pune pret pe viata”!

Avatar

Published

on

Adela Popescu si Amalia Nastase se alatura campaniei “Pune pret pe viata” al carui scop este acordarea si decontarea de tratament bolnavilor de hemofilie din partea statului roman. 

“Neptutinta de a gasi o rezolvare mi se pare de o durere incredibila. Nu este mult ce avem de facut, dar este enorm pentru cei cu probleme, asadar, sustin si semnez petitia de pe http://punepretpeviata.acasatv.ro/.”, spune Adela Popescu.

Amalia Nastase sprijina de asemenea aceasta campanie si isi doreste o reusita: “As vrea sa va alaturati toti acestei cauze si sa incercam sa trecem acest tratament in randul tratamentelor gratuite”.

Tot pe 15 ianuarie, de la ora 16.30, la “Povestiri adevarate”, ACASA, publicul va cunoaste povestea lui Vlad Rafael, un baietel hemofilic in varsta de 13 ani. Vlad si-a pierdut mama in urma cu un deceniu, asa ca a fost crescut de bunici. Sufera de cand se stie si poate de aceea, la prima vedere pare timid si fragil. Dar Vlad este un luptator. Nu s-a lasat doborat de nemarginita durere care l-a urmarit la fiecare pas. El si-a creat propria normalitate.

www.acasatv.ro este locul unde pot semna petitia cei care “Pun pret pe viata” si vor sa se numere printre cei care ajuta la acordarea si decontarea de tratament bolnavilor de hemofilie din partea Statului Roman.

“Pune pret pe viata” si ajuta la refacerea Centrului medical de tratament si recuperare de la Buzias, singurul centru in care bolnavii de hemofilie beneficiaza de recuperare si tratament, distrus in urma unui incendiu  izbucnit  in mai 2012. Cei care vor sa ajute pot dona 2 euro (valoare care nu contine tva) la numarul scurt 8865 intr-o campanie realizata cu sprijinul Cosmote, Orange si Vodafone.

Prin acest demers, ACASA isi doreste sa determine Ministerul Sanatatii sa acorde tratamentul pentru bolnavii de hemofilie si sa sporeasca strangerea de fonduri pentru dotarea Centrului de la Buzias, singurul din Romania, pentru ca fiecarui copil diagnosticat cu hemofilie sa i se acorde dreptul la viata  printr-un tratament profilactic corespunzator, asa cum se intampla in fiecare tara europeana.

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending