Connect with us

Emisiuni

Adela Popescu și Cabral vor da astăzi cel mai picant test în emisiunea La Măruță!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

De luni până vineri, de la ora 15:00, românii își iau porția de energie de la cei mai tari invitați pe care îi pot găsi doar la PRO TV, în emisiunea La Măruță. Astăzi, Cătălin Măruță îi va avea ca invitați pe cei doi prezentatori ai emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Adela Popescu și Cabral sunt pregătiți să răspundă celor mai picante întrebări, însă dacă vor alege și să le citească sau nu… vom afla curând! Vor spune tot sau le va lua gura foc ? Este întrebarea la care vom afla răspunsul, după ora 15:00, când Măruță este pregătit să îi descoasă și să afle cele mai interesante lucruri de la cei doi simpatici prezentatori. 

Advertisement

Înainte de a afla ce vedete din România vor renunța la confortul de zi cu zi și vor accepta provocarea de a trăi departe de casă, într-un mediu care le va pune față-n față cu cele mai ascunse frici, cele două gazde ale emisiunii se pregătesc asiduu pentru mutarea în Republica Dominicană. Așa că astăzi, cei doi își propun să dea din casă cum arată viața lor înainte de plecare, dar și să răspundă unor curiozități care le vor testa sinceritatea. 

„Până acum eram obișnuită să descos eu invitații, acum iată că mă pregătesc să dau cel mai picant test. Însă, cum această săptămână a început deja cu mici schimbări în viața mea, precum trezitul mai târziu dimineața, sunt pregătită total și pentru altele. Vă recunosc, sunt curioasă ce întrebări ne-a pregătit Cătălin Măruță pentru vizita de astăzi… și sper să nu ajungem să strigăm: Sunt celebru… scoate-mă de aici!”, declară Adela Popescu înainte de emisia de astăzi. 

Nu ratați noi ediții La Măruță, de luni până vineri, de la ora 15:00!

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending