Connect with us

Emisiuni

Adela Popescu si Radu Valcan pun paie pe foc in Casa Ibacka

Published

on

Luni, de la 23:30, “Casa Ibacka” intra in. “santier”! Andreea si Cabral vor sa isi demonstreze priceperea la treburile casnice, iar pentru acest lucru sunt in stare sa intoarca apartamentul cu susul in jos. In mijlocul conflictului savuros isi fac aparitia doi prieteni ai cuplului Adela Popescu si Radu Valcan, care intra in jocul protagonistilor si pun paie pe foc.

Cum s-ar descurca barbatul, singur acasa, fara femeia care ii gateste? Cum s-ar descurca femeia fara barbatul care ii repara electrocasnicele? Ipotezele nu suna deloc bine. Spre exemplu, ce s-ar face femeia la volan, fara barbatul care stie, spre deosebire de ea, sa se orienteze pe harta? El si ea ar fi pierduti unul fara celalalt, dar Andreea si Cabral se incapataneaza sa isi atribuie calitatea de priceput al “Casei Ibacka”.

Cine-i mai priceput in toate, el sau ea? Care dintre ei n-ar putea trai fara ajutorul celuilalt? Telespectatorii vor afla luni, 18 noiembrie, la 23:30, de la Andreea si Cabral si prietenii lor, Adela Popescu si Radu Valcan, in “Casa Ibacka”, ACASA!

Comentarii

comments

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending