Connect with us

Life Style

Adela Popescu și Radu Vâlcan – rivali în finala Romania PSA International 2014

Published

on

Adela Popescu și Radu Vâlcan vor juca un meci demonstrativ de squash în cadrul finalei Romania PSA International 2014, singura competiție internațională de squash din România.

Meciul va avea loc duminică, 14 septembrie, înaintea galei de premiere a evenimentului, care are loc la Aerosquash Băneasa.

Radu și Adela au început să ia lecții de squash de curând, au fost plăcut suprinși de rezultat si au acceptat cu entuziasm propunerea de fi in sala alaturi de cei mai buni jucatori de squash din lume:

„Este un sport super antrenant, cred că asta îmi place cel mai mult. Mai ales că uiți de efortul depus, concentrându-te pe competiție. Îmi place foarte mult și deși evident Radu joacă mai bine decât mine, scopul meu este ca în timp să ajung să-l nimicesc”, glumeste Adela Popescu.

La rândul lui, și Radu Vâlcan este încântat de rezultate:

„După primele minute am realizat că este genul de mișcare care nu te lasă să respiri, unde efortul este foarte mare. Un tonus bun ți-l menții doar în acest fel.”

Cele mai importante două competiții de squash din România vor avea loc la București, la Aerosquash Baneasa, în perioada 11-14 septembrie. Peste 100 de jucători profesioniști de squash vor concura pentru marele premiu la București, în cadrul a două mari competiții: Romania PSA International 2014 și Cupa Wilson Aerosquash.

radu si adela popescu

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending